Klasszikus grízgaluska leves
Farsangi szalagos fánk
Körömpörkölt csülökkel
Krémes spenótfőzelék
Dubarry-csirkemell
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Tojásos nokedli fejes salátával
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Babgulyás
Csupacsokis brownie
Tárkonyos csirkeraguleves
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus stíriai metélt
Vadas marha
Káposztás tészta egyszerűen
Kapros tökfőzelék virslivel
Dödölle - az eredeti recept
Kínai szezámmagos csirke
Hagymás rostélyos
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Alapételek

Pasta mia! Íme Bologna kedvenc töltött tésztája, a balanzoni

Sümegh Réka, az itáliai friss tészták szerelmese az elmúlt években azért utazta be egész Olaszországot, hogy az adott környék friss tésztájának elkészítését, annak minden csínját-bínját maradéktalanul elsajátítsa, tudását pedig megossza veletek is, Mindmegette olvasókkal. Legfrissebb videósorozatunkban Réka isteni olasz kajákat fog nektek főzni, közben pedig elárul néhány praktikát is, hogy könnyebben menjen a tésztakészítés. Pasta mia!

A Pasta mia sorozatunkban Réka ezúttal Bologna kedvenc töltött tésztáját, a balanzonit készíti el. A töltelékbe kerül spenót, mortadella és ricotta is.

Itt találod a vajas-zsályás balanzoni pontos receptjét! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.