Ha egy klasszikus magyaros fogást tökéletesítenénk vagy gondolnánk újra, lehetőleg úgy, hogy az étel ne veszítse el eredeti karakterét, akkor érdemes Széll Tamás tippjei között keresgélni. A Michelin-csillagos éttermet vezető, európai Bocuse d'Or győztes séf mestere annak, hogyan adja át az évek alatt felhamozott tudását a gasztronómiáért rajongó, főzni valamelyest tudó lelkes amatőröknek. A Duna TV-n évek óta nagy sikerre futó Főmenü című műsorban mindig egy-egy meghatározott tematikát járnak körül műsorbéli partnerével, Böröcz Zsófiával. Ezúttal az őszi szezon kedvenc szabadidős tevékenysége kirándulás, és az erre készített útravaló voltak porondon. Tamás gyerekkori kedvencét, a retro fasírtos zsömlét készítette el, aminek, a nevén kívül természetesen nem sok köze van az utasellátós változathoz, de csak, mert ezerszer finomabb!
Az elkészítésről szóló videót a lenti Facebook-posztra kattintva nézheted meg:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.