Tojásos nokedli fejes salátával
Dödölle - az eredeti recept
Zsemlegombóc
Vadas marha
Tárkonyos csirkeraguleves
Babgulyás
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Epres blondie
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus kuglóf
Mákos guba
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kínai szezámmagos csirke
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Káposztás tészta egyszerűen
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Kijevi csirkemell rizibizivel
Alapételek

Sertésszűz gombás gerslirizottóval finom borokkal

Egy igazán ünnepi, évindító receptet hozott el nektek Debreczeni Mónika, a Vylyan pincészet birtokigazgatója. Egy csodálatos sertéshúsból készült ételt készít el nektek, amihez természetesen bort is ajánl majd!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.