Kínai szezámmagos csirke
Farsangi szalagos fánk
Babgulyás
Zsemlegombóc
Finomfőzelék
Dödölle - az eredeti recept
Hagymás rostélyos
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus kuglóf
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Epres blondie
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus grízgaluska leves
Vadas marha
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Tárkonyos csirkeraguleves
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Dubarry-csirkemell
Alapételek

Sültekhez, sajtokhoz, pástétomhoz: készíts fügemustárt házilag!

Fügemustár sültekkel
A fügét fogyaszthatjuk frissen sajtokkal, húsokkal, grillezhetjük is, mert különleges édeskés íze jól illik a sültekhez. A legtöbben fügelekvárt készítenek belőle, amit aztán egész télen fogyaszthatnak pirítóssal, sajttal. De most, valami egészen különleges fügés kence készítését mutatjuk be!

Kaldeneker György, a Kaldeneker Lekvárosház alapítója mutatja meg videónkban, hogyan készíthetünk fügemustárt. Ez az egyszerre édes és csípős mustáros kence kitűnő kísérője a sülteknek, a sajtoknak, grillezéshez kíváló különlegesség!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.