A gyümölcs és a hús kiváló párosítása mellett ne feledkezzünk meg a fűszerekről sem, a fahéjról és a bazsalikomról, amelyek szintén hozzájárulnak a szilvával sült hagymás pecsenye gazdag ízvilágához. Abban biztos lehetsz, ha elkészíted a Vidék íze magazin kiváló receptjét, azzal a családot és a barátaidat is garantáltan elvarázsolhatod.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Tenyérnyi daraboka vágjuk a lapockát, sózzuk és borsozzuk. Belerakjuk egy kizsírozott tepsibe. A hagymát meghámozzuk, cikkekre vágjuk, és közé dugdossuk. A szilvát kimagozzuk, mérettől függően negyedeljük vagy cikkekre vágjuk, és ezt is a hagymás pecsenye közé rakjuk. A bazsalikomot összevágjuk, rászórjuk a rakottasra. Pici fahéjjal is meghintjük. Öntünk rá három deci vizet, alufóliával lefedjük, és 170 fokos sütőben másfél órán át sütjük.
Borítókép: Vidék íze magazin
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.