Nemcsak az ünnepekkor, hanem bármilyen alkalomból fogadhatunk vendégeket. Legyen az születésnapi vagy névnapi köszöntés, egyszerű baráti látogatás, vagy valóban jeles ünnepnap, nem baj ha készülünk egy kis harapnivalóval, édes és persze sós vendégváróval is. Ha nincs idő vagy nem szeretnél pogácsát sütni, esetleg kelt tésztával foglalatoskodni, akkor válaszd a kész, bolti leveles tésztát, amiből pillanatok alatt finom sós falatkákat lehet varázsolni.
A sajtos-baconös párna pillanatok alatt elkészül, ráadásul a recept is pofonegyszerű.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.