A leveles tésztás finomságok már rengeteg embert kihúztak a csávából. Jól jönnek ezek a receptek akkor, ha hirtelen kell előállni valamivel a vendégeknek, vagy ha nem a megszokott hideg vacsorát szeretnéd kínálni a családodnak. A bolti leveles tészták ráadásul sokkal jobbak, mint a fagyasztottak, hiszen ezeknél azt se kell megvárni, hogy kiolvadjanak, elég csak kitekerni a lapot és már használhatjuk is! Készülhet belőle édesség vagy sós falatka, egy leveles tészta szinte mindenre alkalmas!
A ketchupos-virslis falatka olyan mint egy hot dog, de mégsem az, ráadásul az alapreceptet ízlésünk és kedvünk szerint variálhatjuk. Kerülhet bele a ketchup mellett majonéz és mustár is, a savanyú uborka helyett tehetünk bele akár savanyú káposztát is, feldobhatjuk pirított vagy karamellizált hagymával, többféle sajttal és akár szalámikarikákat is halmozhatunk a tésztára. A tetejére mi most aprított tökmagot szórtunk, de szezámmag, késsel apróra vágott sós mogyoró vagy akár még több reszelt sajt is kerülhet rá.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.