A túrós tészta tökéletes alapot ad a sajtos tölteléknek, a friss zöldfűszerek pedig tovább fokozzák az ízélményeket. Éppen ezért, a Vidék íze magazin remek sós péksütije a családot és a vendégeket egyaránt elvarázsolja majd, ezért biztos lehetsz benne, hogy az összes csiga pillanatok alatt elfogy a tálcáról.
Előkészítés: 25 perc
Pihentetés: 1 éjszaka
Sütés: 20 perc
Hozzávalók
A tésztához:
200 g hideg vaj
250 g finomliszt
200 g túró
1 tojás
2 kávéskanál só
A töltelékhez:
20 g olvasztott vaj
1 csokor petrezselyem zöldje
1 csokor snidling
A tetejére:
100 g reszelt sajt
Elkészítés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.