A leveles tésztát kihajtogtjuk, majd 2-3 cm-es csíkokra vágjuk. A kevés olajjal megkent habroló formákra feltekerjük a csíkokat, majd sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük őket.
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájával megkenjük a tésztákat.
185 fokon 15-20 perc alatt megsütjük a rolókat, amíg szépen pirulni kezd a tetejük. Óvatosan lehúzzuk a fém formákról, és hagyjuk teljesen kihűlni őket.
A tojásfehérjéből gőz felett kemény habot verünk, hozzáadagoljuk a cukrot, és tovább verjük.
A fehérjehabot csillagcsövű nyomózsákba tesszük, és a krémet a tésztatölcsérekbe töltjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a különlegesen finom habroló
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.