Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Káposztás tészta egyszerűen
Babgulyás
Kijevi csirkemell rizibizivel
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus kuglóf
Rakott zöldbab darált hússal
Csupacsokis brownie
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Farsangi szalagos fánk
Körömpörkölt csülökkel
Dödölle - az eredeti recept
Mézes-mustáros csirkemell
Epres blondie
Klasszikus grízgaluska leves
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Hagymás rostélyos
A csirkemáj egy pofonegyszerű finomság, aminek az elkészítésénél nem árt néha egy picit elrugaszkodni a klasszikus recepttől. Ilyen például ez a zöldborsós változata is, ami főtt burgonyával tálalva simán felér egy laza ebéddel is.  

Az egyik legfontosabb vasforrásunk egyike a máj, ezért nem árt, ha igyekszel rendszeresen fogyasztatni. Igazi megúszós kaja ez, hiszen hamar elkészül, könnyen és jól fűszerezhető, ráadásul változatosan elkészíthető. Mondjuk így, zöldborsósan, főtt burgonyával tálalva.

A zöldborsós csirkemáj pontos receptjét itt találod >>>

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.