Őszibarackos-áfonyás cobbler, grillben készül a nyár fantasztikus, gyümölcsös süteménye

A cobbler, akárcsak a crumble (vagyis morzsasüti) egy végtelenül egyszerű és gyorsan elkészíthető, ráadásul nem is drága sütemény, amit kedvünk szerint díszíthetünk gyümölcsökkel.
A cobbler egy tálban sült gyümölcsös pite, aminek nem kell előre megsütni a tésztáját, de még csak a hűtőben sem kell pihentetni. A tészta hozzávalóit csak össze kell keverni, ráhalmozni a mennyei és édes gyümölcsszeleteket és mehet is a sütőbe, vagy mint a mi esetünkben, a grillbe!
Farkasinszki Ildikó a Sütisuli legújabb részében nem a Mindmegette konyhájában, hanem a saját kertjében vár benneteket, ahol bemutatja, hogyan is készülnek a finom grilldesszertek. Elsőként cobblert készített, méghozzá zamatos őszibarackkal és áfonyával. A receptet pedig elhoztuk videón is!
Borítókép: Mindmegette
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.