Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Mákos guba  recept
Mákos guba
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Minestrone recept
Minestrone
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Diéták

Diétázol? Itt a szénhidrátmentes sajtos szendvics!

Sajtos-paradicsomos szendvics - szénhidrátmentesen!
Szereted a szendvicset, de a bikiniszezon alatt visszafognád a szénhidrátbevitelt? Ezt próbáld ki!

A nyári melegben kevésbé kívánjuk a meleg főételeket, ilyenkor gyakrabban nyúlunk a könnyű nassolni valók után - így aztán észrevétlenül felkúszhatnak a plusz kilók. Ha figyelsz az egészségedre és az alakodra, akkor fogyasz inkább szénhidrátmentes szendvicset!

Hozzávalók

2 szelet padlizsán
2 szelet gouda sajt
1/2 evőkanál olívaolaj
2 szelet paradicsom
1 maréknyi ruccola vagy fehér mustárlevél vagy pikáns salátalevél

bors

Így készítsd el!

1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a salátaleveleket kissé megsózzuk, megborsozzuk.
2. A padlizsánszeletek mindkét oldalát bekenjük olívaolajjal, majd a sütőrácsra helyezzük, és 10-10 percig sütjük mindkét oldalon. 5 perccel a sütés vége előtt egy szelet Frico Gouda sajtot teszünk mindegyik padlizsánra és hagyjuk, hogy megolvadjanak.
3. Az egyik szelet padlizsánt sajttal felfelé egy tányérra helyezzük, rátesszük a paradicsomot, a salátaleveleket, és végül a másik szelet padlizsánt, sajttal lefelé. Azonnal tálaljuk.

További szendvics recepteket itt találsz a Fricotól!>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.