A nyári melegben kevésbé kívánjuk a meleg főételeket, ilyenkor gyakrabban nyúlunk a könnyű nassolni valók után - így aztán észrevétlenül felkúszhatnak a plusz kilók. Ha figyelsz az egészségedre és az alakodra, akkor fogyasz inkább szénhidrátmentes szendvicset!
2 szelet padlizsán
2 szelet gouda sajt
1/2 evőkanál olívaolaj
2 szelet paradicsom
1 maréknyi ruccola vagy fehér mustárlevél vagy pikáns salátalevél
só
bors
1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a salátaleveleket kissé megsózzuk, megborsozzuk.
2. A padlizsánszeletek mindkét oldalát bekenjük olívaolajjal, majd a sütőrácsra helyezzük, és 10-10 percig sütjük mindkét oldalon. 5 perccel a sütés vége előtt egy szelet Frico Gouda sajtot teszünk mindegyik padlizsánra és hagyjuk, hogy megolvadjanak.
3. Az egyik szelet padlizsánt sajttal felfelé egy tányérra helyezzük, rátesszük a paradicsomot, a salátaleveleket, és végül a másik szelet padlizsánt, sajttal lefelé. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.