Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Mákos guba  recept
Mákos guba
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Diéták

Diétázol? Itt a szénhidrátmentes sajtos szendvics!

Sajtos-paradicsomos szendvics - szénhidrátmentesen!
Szereted a szendvicset, de a bikiniszezon alatt visszafognád a szénhidrátbevitelt? Ezt próbáld ki!

A nyári melegben kevésbé kívánjuk a meleg főételeket, ilyenkor gyakrabban nyúlunk a könnyű nassolni valók után - így aztán észrevétlenül felkúszhatnak a plusz kilók. Ha figyelsz az egészségedre és az alakodra, akkor fogyasz inkább szénhidrátmentes szendvicset!

Hozzávalók

2 szelet padlizsán
2 szelet gouda sajt
1/2 evőkanál olívaolaj
2 szelet paradicsom
1 maréknyi ruccola vagy fehér mustárlevél vagy pikáns salátalevél

bors

Így készítsd el!

1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a salátaleveleket kissé megsózzuk, megborsozzuk.
2. A padlizsánszeletek mindkét oldalát bekenjük olívaolajjal, majd a sütőrácsra helyezzük, és 10-10 percig sütjük mindkét oldalon. 5 perccel a sütés vége előtt egy szelet Frico Gouda sajtot teszünk mindegyik padlizsánra és hagyjuk, hogy megolvadjanak.
3. Az egyik szelet padlizsánt sajttal felfelé egy tányérra helyezzük, rátesszük a paradicsomot, a salátaleveleket, és végül a másik szelet padlizsánt, sajttal lefelé. Azonnal tálaljuk.

További szendvics recepteket itt találsz a Fricotól!>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.