Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Puncstorta  recept
Puncstorta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Diéták

Diétázol? Itt a szénhidrátmentes sajtos szendvics!

Sajtos-paradicsomos szendvics - szénhidrátmentesen!
Szereted a szendvicset, de a bikiniszezon alatt visszafognád a szénhidrátbevitelt? Ezt próbáld ki!

A nyári melegben kevésbé kívánjuk a meleg főételeket, ilyenkor gyakrabban nyúlunk a könnyű nassolni valók után - így aztán észrevétlenül felkúszhatnak a plusz kilók. Ha figyelsz az egészségedre és az alakodra, akkor fogyasz inkább szénhidrátmentes szendvicset!

Hozzávalók

2 szelet padlizsán
2 szelet gouda sajt
1/2 evőkanál olívaolaj
2 szelet paradicsom
1 maréknyi ruccola vagy fehér mustárlevél vagy pikáns salátalevél

bors

Így készítsd el!

1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a salátaleveleket kissé megsózzuk, megborsozzuk.
2. A padlizsánszeletek mindkét oldalát bekenjük olívaolajjal, majd a sütőrácsra helyezzük, és 10-10 percig sütjük mindkét oldalon. 5 perccel a sütés vége előtt egy szelet Frico Gouda sajtot teszünk mindegyik padlizsánra és hagyjuk, hogy megolvadjanak.
3. Az egyik szelet padlizsánt sajttal felfelé egy tányérra helyezzük, rátesszük a paradicsomot, a salátaleveleket, és végül a másik szelet padlizsánt, sajttal lefelé. Azonnal tálaljuk.

További szendvics recepteket itt találsz a Fricotól!>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.