Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus grízgaluska leves
Tárkonyos csirkeraguleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kínai szezámmagos csirke
Babgulyás
Kapros tökfőzelék virslivel
Mákos guba
Krémes spenótfőzelék
Hagymás rostélyos
Dubarry-csirkemell
Kijevi csirkemell rizibizivel
Káposztás tészta egyszerűen
Mézes-mustáros csirkemell
Dödölle - az eredeti recept
Epres blondie
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Egészséges

Ha unod a felvágottat: zöldborsó pástétom egyszerűen!

zöldborsó pástétom
A vajas kenyér szuper fogás friss zöldséggel, de meg lehet unni, ahogy a felvágottakat is. Ezért mutatunk egy olyan pástétomot, amelyet télen, nyáron elkészíthetsz 10 perc alatt, egészséges és finom.

A zöldborsónak közel 6000 éves története van, valószínűleg Afganisztán, illetve a mai Etiópia területéről származott el a Földközi-tenger környékére. Az ókori Egyiptomban, Rómában és Görögországban is fontos táplálék volt. 
Manapság hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, pedig amellett hogy egészséges, már zöld színével is feltölt bennünket energiával. A Napi Fitt Konyha egyik kevencünket készítette el mindenmentesen: a zöldborsó pástétomot! 
 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.