Itt vannak a legjobb helyek gyerekbarát szempontból. A Jamie’s Italian a legjobb mind közül.
A budapesti Jamie’s Italian pontosan tudja és követi, amit megkövetel a nemzetközi láncolat, ám tetten érhető benne néhány helyi ötlet, például a házi ketchup, amely a többi Vár-beli Zsidai étterem konyháján is megtalálható, vagy az emblematikus pavlova, amely visszaköszön a desszertek közül. Az étlapon az olasz konyha populárisan, de színvonalasan közvetített fogásai találhatók, amelyek minőségi alapanyagokból készülnek. A Jamie’s Italian az egyik leginkább családbarát hely a városban.
Veszprémben, a Séd patak partján található a Fricska Bisztró, amelyet a hely maga nevez úgy, hogy a lazulni vágyók paradicsoma. A környezet festői, a hangulat családias, nem véletlen, hogy a Fricska az ország egyik leggyerekbarátabb étterme. Havasi Gábor konyhafőnök a névhez hűen arra törekszik, hogy fricskákat vigyen a hagyományos magyar ételekbe. Az étlapon az érlelt vaddisznógerinctől a '80-as évek uzsonnájáig számos ismerős és izgalmas étel helyet kap.
A tavaly a 25-ik születésnapját ünneplő balatonszemesi Kistücsök a balatoni régió állócsillaga. Az egész évben folyamatosan nyitva tartó étterem irigylésre méltó törzsvendég gárdával rendelkezik. Csapody Balázs fáradhatatlan elkötelezettsége a helyi alapanyagok felemelésére töretlen. A konyhát vezető Jahni László séf évtizedek óta folyamatosan ötvözi a klasszikus, magyar vidék ételeit a modernebb megújító elképzeléseivel. A tulajdonos személyisége, a konyha színvonala, valamint a Kistücsök családias hangulatú személyzete teszi teljessé az élményt.
Köveskál időrendben második nagy dobása. A Balaton felvidéki, szinte hóbortosan változó kínálatban ma már a Mi a Kő is stabil és magabiztos pontot jelent, ahol az étlapon állandó tételek, valamint napi ajánlat is szerepel. A kínálatot egyértelműen a helyi és szezonális alapanyagok határozzák meg, miközben a konyha a hagyományos konyhai technikákat ötvözi a modern eljárásokkal. Az étterem kimondottan családbarát hely, ahova télen is érdemes ellátogatni. A Mi a Kő nemrég fazonigazításon esett át, de az átmeneti zárást követően télen is folyamatosan működik.
Évek óta a környék meghatározó étterme. A Viator rendezvényétkeztetésre is berendezkedett, nagyon szép helyen van, kicsit akkor is jó lenne, ha nem lenne jó. Erről azonban szó sincs: modern felfogású magyar konyhájának köszönhetően a vendégek mindig jót esznek, ha a Viatorban járnak. Az étterem konyhájában továbbra is kiemelt szerepet játszik a regionalitás és a szezonalitás, valamint a tradíciók tisztelete és az újra való törekvés. Külön öröm, hogy a bencés apátság fűszernövénykertjének terményi alapanyaggal látják el az éttermet. Az italkínálatot a bencés apátság borai teszik különlegessé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.