Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Mákos guba  recept
Mákos guba
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Érdekességek

Íme Magyarország top 5 családbarát étterme!

Fricska Bisztró
A Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauz összeállításában külföldi szaktekintélyek is segítenek minden évben. Idén a 3 Michelin csillagos Da Vittorio étterem séfje, tulajdonosa, Enrico Cerea tesztelte a magyar éttermeket. Megtudtuk tőle, hogy Olaszországban a gyerekeket sok étteremben becsben tartják, náluk is minden vasárnap teljesen más az étterem hangulata. A szakember szerint neveletlen gyerek nincs, csak neveletlen szülő, aki nem tanítja meg rendesen gyerekét arra, hogy jót egyen, jól egyen, étteremben egyen.

Itt vannak a legjobb helyek gyerekbarát szempontból. A Jamie’s Italian a legjobb mind közül.

Jamie’s Italian – Budapest

A budapesti Jamie’s Italian pontosan tudja és követi, amit megkövetel a nemzetközi láncolat, ám tetten érhető benne néhány helyi ötlet, például a házi ketchup, amely a többi Vár-beli Zsidai étterem konyháján is megtalálható, vagy az emblematikus pavlova, amely visszaköszön a desszertek közül. Az étlapon az olasz konyha populárisan, de színvonalasan közvetített fogásai találhatók, amelyek minőségi alapanyagokból készülnek. A Jamie’s Italian az egyik leginkább családbarát hely a városban.

Fricska Bisztró – Veszprém

Veszprémben, a Séd patak partján található a Fricska Bisztró, amelyet a hely maga nevez úgy, hogy a lazulni vágyók paradicsoma. A környezet festői, a hangulat családias, nem véletlen, hogy a Fricska az ország egyik leggyerekbarátabb étterme. Havasi Gábor konyhafőnök a névhez hűen arra törekszik, hogy fricskákat vigyen a hagyományos magyar ételekbe. Az étlapon az érlelt vaddisznógerinctől a '80-as évek uzsonnájáig számos ismerős és izgalmas étel helyet kap.

Kistücsök – Balatonszemes

A tavaly a 25-ik születésnapját ünneplő balatonszemesi Kistücsök a balatoni régió állócsillaga. Az egész évben folyamatosan nyitva tartó étterem irigylésre méltó törzsvendég gárdával rendelkezik. Csapody Balázs fáradhatatlan elkötelezettsége a helyi alapanyagok felemelésére töretlen. A konyhát vezető Jahni László séf évtizedek óta folyamatosan ötvözi a klasszikus, magyar vidék ételeit a modernebb megújító elképzeléseivel. A tulajdonos személyisége, a konyha színvonala, valamint a Kistücsök családias hangulatú személyzete teszi teljessé az élményt.

Mi a Kő

Köveskál időrendben második nagy dobása. A Balaton felvidéki, szinte hóbortosan változó kínálatban ma már a Mi a Kő is stabil és magabiztos pontot jelent, ahol az étlapon állandó tételek, valamint napi ajánlat is szerepel. A kínálatot egyértelműen a helyi és szezonális alapanyagok határozzák meg, miközben a konyha a hagyományos konyhai technikákat ötvözi a modern eljárásokkal. Az étterem kimondottan családbarát hely, ahova télen is érdemes ellátogatni. A Mi a Kő nemrég fazonigazításon esett át, de az átmeneti zárást követően télen is folyamatosan működik.

Viator – Pannonhalma

Évek óta a környék meghatározó étterme. A Viator rendezvényétkeztetésre is berendezkedett, nagyon szép helyen van, kicsit akkor is jó lenne, ha nem lenne jó. Erről azonban szó sincs: modern felfogású magyar konyhájának köszönhetően a vendégek mindig jót esznek, ha a Viatorban járnak. Az étterem konyhájában továbbra is kiemelt szerepet játszik a regionalitás és a szezonalitás, valamint a tradíciók tisztelete és az újra való törekvés. Külön öröm, hogy a bencés apátság fűszernövénykertjének terményi alapanyaggal látják el az éttermet. Az italkínálatot a bencés apátság borai teszik különlegessé.

ÍME MAGYARORSZÁG TOP 5 MAGYAROS ÉTTERME >>>
TOP 5 MAGYAR ÉTTEREM, AHOL A LEGFINOMABB A RÁNTOTT HÚS >>>
MEGVÁLASZTOTTÁK MAGYARORSZÁG LEGJOBB STREET FOOD HELYÉT: ÍME A GYŐZTES >>>
MEGVÁLASZTOTTÁK MAGYARORSZÁG LEGJOBB CUKRÁSZDÁJÁT: ÍME A GYŐZTES >>>
ÍME MAGYARORSZÁG TOP 10 VIDÉKI ÉTTERME >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.