Az idei főfogás chilei tengeri sügér volt fekete rizzsel, spárgával, sült répával és zöldfűszerekkel.
De a vegán vendégek természetesen csak növényi eredetű hozzávalókból készült fogást is választhattak. Nekik pikáns, paprikás humusz készült szivárványrépával, ropogós csicseriborsóval, quinoával - arany mazsolával és napraforgócsírával megszórva.
A desszert pedig vaníliás csokoládétorta volt pisztáciás sajtkrémmel töltve, amit Thomas Henzi, az ünnepség hivatalos cukrásza készített. Ráadásul az édesség liszt hozzáadása nélkül készült, így ez volt az első alkalom, hogy gluténmentes desszertet szolgáltak fel a gálán.
Az est hivatalos pezsgője pedig a Moët&Chandon volt, melynek felhasználásával egy különleges gyömbéres-lime-os koktélt is megalkottak, amiket fehér orchideával díszítettek. Nem semmi, ugye?
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.