Nagy a vita abban, hogy a fahéjas vagy a kakaós csiga-e a finomabb, és abban sincs egyetértés, hogy kelt vagy leveles tésztából készül-e ez a finom sütemény. Legyen azonban bármilyen ízű a töltelék, és legyen bármilyen is a tészta, az édes csigák mindenhogyan finomak! A tökéletes, puha és foszlós kelt tészta begyúrása kis gyakorlással bárkinek sikerülhet, és a házi leveles tészta sem nagy ördöngösség, ám ami mindenképp kell ezekhez, az az idő és a türelem. Sokszor pont ezeknek vagyunk híján.
Ha nincs időd, kedved vagy türelmed kelt tésztát dagasztani, de megkívántál egy finom fahéjas csigát, akkor nem kell rögtön a pékségbe rohanni. A Lidl újdonságának segítségével könnyen tudsz készíteni otthon sült, finom fahéjas csigát. A Lidl ugyanis október 3-tól elhozza a boltjaiba a fahéjas csiga alapot, ami egy olyan hűtött termék, aminek segítségével játszi könnyedséggel lehet pihe-puha kelt fahéjas csigát készíteni. A kész tészta mellé ráadásul almás-fahéjas töltelék is kerül, így még különlegesebb édességet süthetünk.
A chef select márkájú fahéjas csiga alap 1399 forintba kerül, a súlya 600 gramm, és a csomagoláson szereplő utasítás szerint 180 fokon 12-15 perc alatt készre süthető. A termék október 3. és október 5. között lesz kapható a Lidlben, vélhetően a készlet erejéig.
A fahéjas csiga még finomabb, ha mascarponés krémmel is le van öntve. Az amerikai fahéjas csiga, vagy más néven a cinnabon egy puha, kelt finomság, amit a sütés után lekenünk-leöntünk a cukros mascarponéval, és hagyjuk, hogy a tészta beszívja a finom krémet. Ellenállhatatlan finomság, nézd meg a receptet videón is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.