Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Mákos guba  recept
Mákos guba
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Érdekességek

Ez okozott csalódást Gáspár Beának az Ázsia Expressz forgatásán

Nem titok, hogy Gáspár Bea igazán otthon érzi magát a konyhában. Ikonikussá vált első szakácskönyve utána a napokban megjelent negyedik kötetében egyszerű, könnyen beszerezhető alapanyagokból előállítható ételek receptjeit osztja meg olvasóival. A könyvbemutatón mesélt családjáról és az Ázsia Expressz című műsorról is.

„Mindent szeretek, ami jól van elkészítve, de a sütiket és a tésztákat előnyben részesítem. Szeretek főzni, napi szinten főzök a családom számára. Nekem ez a munkahelyem, a konyhám! ” – árulta el magáról néhány évvel ezelőtt Gáspár Bea, amikor megnyerte a Konyhafőnök VIP gasztro-vetélkedőt.

Megjelent Gáspár Bea negyedik könyve

Mára a főzést inkább kikapcsolódásként éli meg, ami feltölti és pihenteti. Hobbijának leginkább a családja és a barátai örülnek, hiszen rendszeresen fantasztikus ételekkel kápráztatja el őket. Tapasztalatait, kedvenc receptjeit az elmúlt években három szakácsönyvben osztotta meg rajongóival.

A BOOOK Kiadónál most megjelent negyedik szakácskönyve kicsit más, mint az előzőek. Mint a Mindmegettének elmondta, a receptek válogatásánál arra törekedett, hogy azok is elkészíthessék a finom és szépen tálható ételeket, akik vidéken élnek, és csak nehezen tudnak beszerzeni bizonyos alapanyagokat, illetve gondolt azokra is, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy drága hozzávalókkal dolgozzanak.

A receptek gyűjtésében, a könyv összeállításában természetesen férje, Gáspár Győző is segített, mint ahogy lányai, Evelin és Virág is támogatták a munkájában.

Negyedik könyve bemutatóján arról faggattuk, hogy gyűjtötte össze a recepteket, melyik recept került a könyvbe a férje miatt, olvassa-e a szakmabeliek szakácskönyveit, és hogy milyen hatással volt rá az Ázsia Expressz forgatása. Következzenek a kulisszatitkok.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.