Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Minestrone recept
Minestrone
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Érdekességek

Ez okozott csalódást Gáspár Beának az Ázsia Expressz forgatásán

Nem titok, hogy Gáspár Bea igazán otthon érzi magát a konyhában. Ikonikussá vált első szakácskönyve utána a napokban megjelent negyedik kötetében egyszerű, könnyen beszerezhető alapanyagokból előállítható ételek receptjeit osztja meg olvasóival. A könyvbemutatón mesélt családjáról és az Ázsia Expressz című műsorról is.

„Mindent szeretek, ami jól van elkészítve, de a sütiket és a tésztákat előnyben részesítem. Szeretek főzni, napi szinten főzök a családom számára. Nekem ez a munkahelyem, a konyhám! ” – árulta el magáról néhány évvel ezelőtt Gáspár Bea, amikor megnyerte a Konyhafőnök VIP gasztro-vetélkedőt.

Megjelent Gáspár Bea negyedik könyve

Mára a főzést inkább kikapcsolódásként éli meg, ami feltölti és pihenteti. Hobbijának leginkább a családja és a barátai örülnek, hiszen rendszeresen fantasztikus ételekkel kápráztatja el őket. Tapasztalatait, kedvenc receptjeit az elmúlt években három szakácsönyvben osztotta meg rajongóival.

A BOOOK Kiadónál most megjelent negyedik szakácskönyve kicsit más, mint az előzőek. Mint a Mindmegettének elmondta, a receptek válogatásánál arra törekedett, hogy azok is elkészíthessék a finom és szépen tálható ételeket, akik vidéken élnek, és csak nehezen tudnak beszerzeni bizonyos alapanyagokat, illetve gondolt azokra is, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy drága hozzávalókkal dolgozzanak.

A receptek gyűjtésében, a könyv összeállításában természetesen férje, Gáspár Győző is segített, mint ahogy lányai, Evelin és Virág is támogatták a munkájában.

Negyedik könyve bemutatóján arról faggattuk, hogy gyűjtötte össze a recepteket, melyik recept került a könyvbe a férje miatt, olvassa-e a szakmabeliek szakácskönyveit, és hogy milyen hatással volt rá az Ázsia Expressz forgatása. Következzenek a kulisszatitkok.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.