Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Puncstorta  recept
Puncstorta
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Érdekességek

Gáspár Bea sütés nélküli sajttortáját AZONNAL ki kell próbálnod!

Gáspár Bea
Ha egy egyszerű, mégis isteni finom desszerttel lepnéd meg a családot, Gáspár Bea sütés nélküli sajttortájával nem lőhetsz mellé - mutatjuk a receptet!

Gáspár Bea jó néhány zseniális receptet mutatott már nekünk: nálunk többek között a zserbója, a Sacher-tortája és a Fanta szelete is hatalmas kedvenc. Most pedig Instagram-oldalán osztott meg egy sütés nélküli sajttorta receptet, amiért megőrülnek a követői.

A gyönyörű, friss gyümölcsökkel díszített torta fotóját már közel ötezren lájkolták, és kommentelők is odavannak érte. Íme, a recept!

Gáspár Bea sütés nélküli sajttortája

Hozzávalók:

Az alaphoz:
20 dkg natúr keksz
10 dkg natúr olvasztott vaj

A töltelékhez:
1 kg mascarpone krémsajt
2 csomag zselatin fix (2x20 g)
33 dkg tejföl (egy nagy pohár)
50 dkg édes tejszín
2 dkg porcukor
2 csomag vaníliás cukor

A tetejére:
Gyümölcs díszítés ízlés szerint

Elkészítése:

1. A kekszet összetörjük és hozzákeverjük az olvasztott vajat, majd ezt a masszát egyenletesen a 26 cm-es tortaforma aljába tesszük, alaposan lenyomkodjuk,és mehet is a hűtőbe 1 órára pihenni.

2. A krémet közben elkészítjük: a hozzávalókat mixerrel jól összedolgozzuk, majd a kihűlt keksz alapra helyezzük, végül visszatesszük a tortaformát a hűtőbe és egy éjszakát pihentetjük. Másnap reggel a kedvenc gyümölcseinkkel ízlés szerint díszítjük.

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.