Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Mákos guba  recept
Mákos guba
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Minestrone recept
Minestrone
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Érdekességek

Gáspár Bea sütés nélküli sajttortáját AZONNAL ki kell próbálnod!

Gáspár Bea
Ha egy egyszerű, mégis isteni finom desszerttel lepnéd meg a családot, Gáspár Bea sütés nélküli sajttortájával nem lőhetsz mellé - mutatjuk a receptet!

Gáspár Bea jó néhány zseniális receptet mutatott már nekünk: nálunk többek között a zserbója, a Sacher-tortája és a Fanta szelete is hatalmas kedvenc. Most pedig Instagram-oldalán osztott meg egy sütés nélküli sajttorta receptet, amiért megőrülnek a követői.

A gyönyörű, friss gyümölcsökkel díszített torta fotóját már közel ötezren lájkolták, és kommentelők is odavannak érte. Íme, a recept!

Gáspár Bea sütés nélküli sajttortája

Hozzávalók:

Az alaphoz:
20 dkg natúr keksz
10 dkg natúr olvasztott vaj

A töltelékhez:
1 kg mascarpone krémsajt
2 csomag zselatin fix (2x20 g)
33 dkg tejföl (egy nagy pohár)
50 dkg édes tejszín
2 dkg porcukor
2 csomag vaníliás cukor

A tetejére:
Gyümölcs díszítés ízlés szerint

Elkészítése:

1. A kekszet összetörjük és hozzákeverjük az olvasztott vajat, majd ezt a masszát egyenletesen a 26 cm-es tortaforma aljába tesszük, alaposan lenyomkodjuk,és mehet is a hűtőbe 1 órára pihenni.

2. A krémet közben elkészítjük: a hozzávalókat mixerrel jól összedolgozzuk, majd a kihűlt keksz alapra helyezzük, végül visszatesszük a tortaformát a hűtőbe és egy éjszakát pihentetjük. Másnap reggel a kedvenc gyümölcseinkkel ízlés szerint díszítjük.

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.