Sárgaborsóleves füstölt hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Zsemlegombóc
Kínai szezámmagos csirke
Dubarry-csirkemell
Finomfőzelék
Klasszikus stíriai metélt
Rakott zöldbab darált hússal
Körömpörkölt csülökkel
Babgulyás
Dödölle - az eredeti recept
Csupacsokis brownie
Kapros tökfőzelék virslivel
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus grízgaluska leves
Mézes-mustáros csirkemell
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus kuglóf
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Mákos guba
Érdekességek

Kávés halat és szivarhamut kóstoltunk - finomabb, mint gondolnád!

Idén harmadik alkalommal rendezi meg a Nespresso nagyszabású gasztronómiai rendezvényét, a Nespresso Atelier-t február 16. és 18. között. A három napos esemény a kávé, a csúcsgasztronómia és a felejthetetlen kóstolási élmények jegyében fog telni.

A Nespresso Atelier-n hazánk legelismertebb gasztro szakemberei gondoskodnak arról, hogy a szokatlan párosítások igazán meglepő formában kerüljenek tányérra. A rendezvény egy nyolc Michelin-csillagos vacsorával zárul, ahol az ország legjobb séfjei és szakértői mellett egy három- és egy két Michelin-csillagos olasz mesterszakács ételeit is megkóstolhatják a szerencsés vendégek.

Barna Ádámmal, a St. Andrea Wine & Gourmet Bar séfjével beszélgettünk az általa készített ételekről, az insprációkról és a további terveiről!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.