A Lidl bejelentése szerint a Michelin Young Chef díjas Mizsei Jani, a MÁK séfje váltja Széll Tamás, Michelin-csillagos séfet a Lidl Konyhában.
A Lidl érzelmes búcsúvideójában közölte a rajongókkal, hogy mennyire hálásak azért, amit az elmúlt 10 évben tanulhattak Széll Tamástól, és bíznak benne, hogy az egy évtized alatt a Lidl konyha követőit sok hasznos tudással gazdagodtak.
„Most lezárult egy meghatározó korszak, de ezzel egyidejűleg új vizekre evezünk” – áll a Lidl közleményében.
„Hiszünk az otthon főzés örömében és az egészségtudatos táplálkozásban, és a jövőben is szeretnénk ebben vásárlóinkat támogatni” – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl vállalati kommunikációs vezetője, hozzátéve, hogy reagálva a felgyorsult mindennapokra és a fogyasztói igényekre, előtérbe kerülnek a gyorsan, egyszerűen elkészíthető ételek – írja a Világgazdaság.
A megújuló Lidl Konyha előkészületeiben már Mizsei Jani, a MÁK Restaurant több rangos díjjal elismert séfje is aktívan részt vett.
Az új koncepció mellett átalakul a cég nagyköveti csapata is. A Lidl Konyha felülete desszertekkel is kiegészül, ezt a vonalat Kapunics Gréti gasztroinfluenszer képviseli majd. Ő Dolce far niente néven vált ismertté a social mediát használók körében.
A Lidl borszakértő nagykövete Piskor Fanni lett. A szakember szőlész-borász mérnökként több mint egy évtizede foglalkozik borokkal amellett, hogy a Pécsi Tudományegyetem és a Borkollégium oktatója is.
A vállalat márkanagyköveti csapatát erősíti Szabó Adrienn dietetikus is, aki főállásban a Semmelweiss Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikáján dolgozik, és oktat a Semmelweiss Egyetemen, diet_etikus néven pedig a közösségi média aktív szereplője.
Borítókép: MTI
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.