Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Mákos guba  recept
Mákos guba
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Minestrone recept
Minestrone
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Érdekességek

Selena Gomez elárulta kedvenc nassolnivalójának receptjét!

selena gomez
Kedveled a szokatlan ételpárosításokat? Szereted a pattogatott kukoricát és a savanyú uborkát is? Akkor Selena kedvencét te is imádni fogod!

A pattogatott kukorica nem véletlenül nagyon népszerű, hiszen kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a banán, de ugyanannyi rostot, mint az aszalt szilva, és egy új kutatás szerint több antioxidáns van benne, mint bármelyik gyümölcsben vagy zöldségben. Tehát remek fogyókúrás nasi. Persze itt nem a moziban kapható, vagy az előre gyártott bezacskózott változatokról beszélünk, mert azok rengeteg sót és hozzáadott anyagokat tartalmaznak.

A pattogatott kukorica Selena Gomez egyik nagy kedvence is, ráadásul nem is a hagyományos változat. Az énekesnő ugyanis Texasban született és nőt fel, ahol nagy hagyománya van a savanyú uborkás pattogatott kukoricának. Igen, jól olvastad! Elsőre furcsán hangzik, de Selena imádja, és elárulta, ő hogyan szokta elkészíteni.

Készíts egy tál vajas-sós pattogatott kukoricát, majd vedd elő a savanyú uborkát, önts a levéből egy tálkába, és abba mártogasd bele a kukorica szemeket úgy, hogy csak az egyik felük ázzon át, a másik felük maradjon ropogós.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.