Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Mákos guba  recept
Mákos guba
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Érdekességek

Sügér, steak és profiterol: ezt ették a Golden Globe-on!

Golden Globe desszert
Tegnap éjszaka átadták az idei Golden Globe-díjakat. Az Oscar előszobájának nevezett rendezvényen a színészek, rendezők, operatőrök, filmes szakemberek mellett a ruháké a főszerep, de számunkra persze az is izgalmas, hogy az 1300 meghívott mit evett, ivott ezen az estén.
az előétel!

Az első fogás friss rukkol saláta volt, amelyet vékonyan szeletelt arany céklával, görögdinnyével, retekkel, grépfrúttal kínáltak, és kecskesajtot szórtak a tetejére.

A főétel: két variáció!

Két főételt kaptak a vendégek: chilei tengeri sügér került tányérra, szárított paradicsom pestoval, burgonyahabbal, valamint filet mignon-t (steak-et) kínáltak még főételnek, amit varágnyagombával és parmezános rizottóval, brokkolival szolgáltak fel.

3 szexi desszert

Három desszertvariációval kínálták meg a vendégeket a Golden Globe-on, amelyet Thomas Henzi mestercukrász álmodott meg. Az egyik finomság a háromrétegű mandulás torta, amelyet narancsos mascarpone krémmel töltöttek meg. Emellett kerekedett az amerottós vaníliakrémmel töltött profiterol mandulával a tetején, valamint a gianduja csokis roppanós süti - legalább az egyiket bármikor szívesen kipróbálnák!

Mit ittak az A-listás celebek?

Pezsgő koktélokkal, pezsgővel várták a közönséget az előkelő rendezvényre, ahol természetesen a finom italokat Moët & Chandonból készítették. Az eseményre készült egy speciális pezsgős koktél is, a Moët Dimond, amelyet Moët pezsgővől, narancslikőrből és egy kesernyés likőrből állították össze.

A fenséges menüt a Beverly Hills Hilton mesterszakácsa, Alberio Numziata, Thomas Henzi mestercukrász és csapata álmodta meg és készítette el a 74. Golden Globe Awards-ra.

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.