Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Puncstorta  recept
Puncstorta
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Érdekességek

Sügér, steak és profiterol: ezt ették a Golden Globe-on!

Golden Globe desszert
Tegnap éjszaka átadták az idei Golden Globe-díjakat. Az Oscar előszobájának nevezett rendezvényen a színészek, rendezők, operatőrök, filmes szakemberek mellett a ruháké a főszerep, de számunkra persze az is izgalmas, hogy az 1300 meghívott mit evett, ivott ezen az estén.
az előétel!

Az első fogás friss rukkol saláta volt, amelyet vékonyan szeletelt arany céklával, görögdinnyével, retekkel, grépfrúttal kínáltak, és kecskesajtot szórtak a tetejére.

A főétel: két variáció!

Két főételt kaptak a vendégek: chilei tengeri sügér került tányérra, szárított paradicsom pestoval, burgonyahabbal, valamint filet mignon-t (steak-et) kínáltak még főételnek, amit varágnyagombával és parmezános rizottóval, brokkolival szolgáltak fel.

3 szexi desszert

Három desszertvariációval kínálták meg a vendégeket a Golden Globe-on, amelyet Thomas Henzi mestercukrász álmodott meg. Az egyik finomság a háromrétegű mandulás torta, amelyet narancsos mascarpone krémmel töltöttek meg. Emellett kerekedett az amerottós vaníliakrémmel töltött profiterol mandulával a tetején, valamint a gianduja csokis roppanós süti - legalább az egyiket bármikor szívesen kipróbálnák!

Mit ittak az A-listás celebek?

Pezsgő koktélokkal, pezsgővel várták a közönséget az előkelő rendezvényre, ahol természetesen a finom italokat Moët & Chandonból készítették. Az eseményre készült egy speciális pezsgős koktél is, a Moët Dimond, amelyet Moët pezsgővől, narancslikőrből és egy kesernyés likőrből állították össze.

A fenséges menüt a Beverly Hills Hilton mesterszakácsa, Alberio Numziata, Thomas Henzi mestercukrász és csapata álmodta meg és készítette el a 74. Golden Globe Awards-ra.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.