A Sushiroll 2018-ban nyitotta meg első üzletét, ahol a többi gyorsétteremlánccal ellentétben nem hamburgert, pizzát vagy tortillawrapeket, hanem sushit, a népszerű japán ételt ehették vagy épp vihették haza a vásárlók. Ahogy a honlapjukon írják, az üzletmodell alapját egy ausztrál mintára építették, melynek lényege, hogy a sushit "handrollként" árulják, így a rizses tekercsek könnyedén kézbe vehetők és akár menet közben is fogyaszthatók.
A Sushirollnak hat év alatt három üzlete nyílt Budapesten (a Corvin negyedben, a Váci úton és az Etele Plázában), rengeteg rajongót szereztek, akiknek azonban elbúcsúzni sem volt idejük a szeretett étteremlánctól, ugyanis véglegesen bezárták az összes egységüket. A hírt a Sushiroll a Facebook-oldalán jelentette be, azt viszont nem részletezték, mi áll a döntés hátterében. A poszt alatt a kommentelőknek adott válaszukból derült ki az is, hogy nincs lehetőség búcsúebédre vagy -vacsorára, ugyanis már ki sem nyitnak a Sushiroll éttermei.
Borítókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.