Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Minestrone recept
Minestrone
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Érdekességek

Titokban megváltoztatták a Nutella receptjét

Felháborodtak a rajongók, változtattak a Nutella receptjén
Felháborodtak a rajongók, van, aki bojkottot is hirdetett a Nutellával szemben. A mogyorókrémet gyártó olasz Ferrero cég ugyanis változtat a világszerte közkedvelt édesség receptjén.

Több cukor és több tejpor került a Nutellába és mindez titokban. A gyártó azután ismerte el, hogy változtattak a recepten, miután a hamburgi fogyasztóvédelem tesztjén kiderült, hogy a Nutella más, mint korábban volt. Az persze érthetetlen, hogy miért nem hozta egyből nyilvánosságra a gyártó, hogy változásra készülnek, hiszen az új Nutella színében is más, világosabb, mint korábban volt.

A hamburgi tesztek szerint a mogyorókrém tej- és cukortartalma nőtt. Az új recept alapján az eddigi 7,5 százalék helyett már 8,7 százaléknyi sovány tejport tartalmaz egy üveg Nutella, a cukortartalom pedig 56,3 százalék az eddigi 55,9 százalék helyett. Mivel a termék színe világosabb, minden bizonnyal a kakaó rovására történtek a változások.

Miután nyilvánosságra került a hamburgi teszt a felháborodott rajongók ellepték a Nutella közösségi oldalait. Többen írták, hogy nincs szükségük több cukorra és tejporra, olyan Nutellára vágynak, mint korábban is volt. Akadt olyan is, aki bejelentette, hogy ha megváltozik a recept, nem eszik több mogyorókrémet.

A cég a Nutella amerikai oldalán igyekezett megnyugtatni a rajongókat, hogy a recept valóban finomhangoláson ment át, de a jövőben is a legjobb minőségű mogyorókrémmel szolgálják ki a rajongókat.

NUTELLASAGNA: ZSENIÁLIS RAKOTT DESSZERT POFÁTLANUL SOK NUTELLÁVAL >>>

HÁZI NUTELLA POFONEGYSZERŰEN ÉS OLCSÓN - VIDEÓ! >>>

DÖBBENET, MENNYI CUKOR VAN KEDVENC FINOMSÁGAINKBAN! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.