Miért olyan jó a dinnye a forró napokon? Elsősorban azért, mert nagyon magas a víztartalma, így gyorsan oltja a szomjat és hűsíti a testet. Sajnos gyakran előfordul, hogy a mézédes, roppanós belső helyett kásás, ízetlen a dinnye húsa. Hogy ne érjen bennünket kellemetlen meglepetés, mutatjuk, hogyan érdemes dinnyét vásárolni! Lékeltetni, azaz a dinnyét megkóstolni egy jó ideje már nem lehet, így kénytelenek vagyunk a dinnye külsejére támaszkodva vásárolni -ezek a legfontosabb ismérvei a mézédes, ropogós húsú dinnyének! >>>
Ha takarításról van szó, akkor a sütőtisztítás az egyik olyan feladat, amit ha lehet, inkább messzire elkerülünk, hiszen a sok lerakódott zsír, valamint az odaégett foltok jól feladhatják a leckét. Aggodalomra azonban semmi ok! Létezik ugyanis egy olyan természetes módszer, ami egykettőre leszámol a makacs szennyeződésekkel. Ehhez a tisztítószerhez mindössze két összetevőre lesz szükséged: citromra és vízre. Első lépésként melegítsd elő a sütőt 200 fokra, közben vágj össze két darab citromot és tedd egy tűzálló tálba, majd engedj rá annyi vizet, ami teljesen ellepi a gyümölcsöt. Ezután rakd az edényt 30 percre a forró sütőbe - és hogy ezek után mi a teendő?Azt itt találod meg! >>>
A szúnyogok mellett talán a sárga-fekete csíkos darazsak a nyár legutálatosabb betolakodói. Várható tömeges megjelenésük a július-szeptember végéig tartó időszakra tevődik. Napközben aktívak, mivel hidegvérűek, szürkületkor behúzódnak fészkükbe ahol az éjszakát töltik. Bár alapvetően az embert nem bántják, veszélyérzet esetén azonban bátran támadnak, ezért érdemes megelőzni a felbukkanásukat, vagy megmutatni nekik, hogy ki az úr a kertben. 5 környezetbarát megoldást hoztunk, amiveltávol tarthatók ezek a veszélyes rovarok! >>>
Szerencsére idén cukkiniből nincs hiány, csak az a kérdés mit főzzünk belőle? Levest, tésztát, töltsük meg vagy rántsuk ki? Mi lenne akkor, ha most csak egyszerűen megsütnénk, persze előtte van még egy kis dolgunk vele. Először is a cukkinit nem kell meghámozni, egy alapos mosás után töröld szárazra a zöldséget. Vágd le mindkét végét és már szeletelheted is. De nézzük részletesen a receptet, lépésről lépésre! >>>
Biztosan a te életedet is megkeserítette már a sajtreszelés, függetlenül attól, hogy nagyobb vagy kisebb adagot szerettél volna gyorsan felaprítani. Egyrészt annyi ragad a reszelőre, hogy végül már fogalmad sincs, mennyi sajtot reszeltél le, másrészt az apró sajtdarabok előszeretettel bújnak meg a reszelő rejtett kis zugaiba, réseibe, megnehezítve a mosogatást. Egy ötletes megoldással többé nem lesz gond a sajtreszelés.Nem kell hozzá más, csak kevés olívaolaj! >>>
Ezen kívül a nyári ebédekhez készült receptválogatást, a legjobb tökfőzelék recepteket, és természetesen a kovászos uborka elészítésének csínját-bínját olvastátok a legtöbben - aki nem tette még meg, mentse el mindet, amíg tart a nyár, jól jöhetnek!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.