Nem elég, hogy az alapanyagok megválasztása már alapjában megnehezítette a csapatok munkáját, de még ráadásképpen ezeknek a nem éppen megszokott hozzávalóknak egy része még élt közvetlenül felhasználás előtt.
A molylepke lárvából, az éticsigából és a fésűkagylóból készült főételeket a vendégül hívott Exatlonistáknak kellett felszolgálniuk a versenyzőknek úgy, hogy a Séfek séfe műsorvezetője, Ördög Nóra csak annyit osztott meg a sportolókkal, hogy egzotikus fehérjeforrásokból készült fogásokat kóstolhatnak. A tésztába és lepénybe rejtett állatokat különösebb fintor nélkül kanalazták, ám amikor kiderült, mit is ettek, már nem volt túl őszinte a mosolyuk.
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.