Kedves Tünde! Melyik gm liszt a legalkalmasabb a habarás készítéséhez? Te hogy szoktad elkészíteni?
Habarás elkészítéséhez többfajta lisztet használok, elsősorban olyat, ami az étel típusával harmonizál. Pl.: gm. zabpehelylisztet főzelékek sűrítésére, barna rizslisztet pedig szószok, mártások készítéséhez.
Előnyük az, hogy lassabb felszívódásúak, mint a sima rizsliszt.
Elkészítése: a lm tejfölt ( lm joghurtot és lm tejszínt is használhatunk ) kevés barna rizsliszttel és vízzel csomómentesre keverem és fokozatosan hozzákeverem a főzelékhez.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.