Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Dubarry-csirkemell
Mákos guba
Rakott zöldbab darált hússal
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Kijevi csirkemell rizibizivel
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus grízgaluska leves
Tárkonyos csirkeraguleves
Vadas marha
Csupacsokis brownie
Mézes-mustáros csirkemell
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus stíriai metélt
Hagymás rostélyos
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Zsemlegombóc
Epres blondie
Volt már csirke, sertés, most jöjjön az én nagy kedvencem: a tészta! Ha maradt 2-3 szelet a húsvéti sonkából, tarjából vagy csülökből, és már nem kívánod hozzá a főtt tojást vagy a retket, ez a te recepted!

Amikor évekkel ezelőtt kiderült, hogy gluténérzékeny vagyok az volt a legfájóbb pont, hogy mellőznöm kell a tésztát az étrendemből. Sok-sok próbálkozás után, szerencsére mára már megvannak a jól bevált tésztáim amik gluténmentesen is nagyon finomak és rendszeresen a tányérra kerülnek.
Most egy nagyon egyszerű tészta receptet hoztunk Nektek, aminek elkészítése garantáltan senkinek nem okoz problémát és akár egy kis maradék főttésztából is fejedelmi étek rittyenthető!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.