#1 Ez egy cukoralkohol, amit egyre több csökkentett kalóriatartalmú ételben megtalálhatunk, mint természetes édesítőszer.
#2 Legismertebb formája a kristályos por, melynek íze hasonlít a szacharózéhoz, vagyis a finomított cukoréhoz. Kb. 20-30%-kal többet kell belőle használni, mint a megszokott finomított cukorból, a megszokott édesség eléréséhez.
#3 Cukorbetegek számára is biztonságos és előnyös a fogyasztása, mert glikémiás indexe 0, így nem emeli meg a vércukor szintet.
#4 Könnyen emészthető, a xilittel ellentétben nem okoz olyan gyakori hasi panaszokat, 24 órán belül távozik a szervezetből.
Termékösszetevőknél E968 jelzést keress!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.