Természetes édesítőszerek 3.rész: 4 fontos tény az eritritről

Eritrit/eritritol
#1 Ez egy cukoralkohol, amit egyre több csökkentett kalóriatartalmú ételben megtalálhatunk, mint természetes édesítőszer.
#2 Legismertebb formája a kristályos por, melynek íze hasonlít a szacharózéhoz, vagyis a finomított cukoréhoz. Kb. 20-30%-kal többet kell belőle használni, mint a megszokott finomított cukorból, a megszokott édesség eléréséhez.
#3 Cukorbetegek számára is biztonságos és előnyös a fogyasztása, mert glikémiás indexe 0, így nem emeli meg a vércukor szintet.
#4 Könnyen emészthető, a xilittel ellentétben nem okoz olyan gyakori hasi panaszokat, 24 órán belül távozik a szervezetből.
Termékösszetevőknél E968 jelzést keress!
EZT EDD, NE A CUKROT! TERMÉSZETES ÉDESÍTŐSZEREK 1.RÉSZ: A NYÍRFACUKOR >>>
TERMÉSZETES ÉDESÍTŐSZEREK 2.RÉSZ: 4+1 DOLOG, AMIT SZTÍVIÁRÓL FELTÉTLENÜL TUDNOD KELL! >>>
HÁZIGAZDÁNK TOVÁBBI CIKKEIT ÉS RECEPTJEIT ITT TALÁLOD >>>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.