1/3 csésze (kb. 250 ml-es) ketchup
1/3 csésze barna cukor
1/3 csésze szójaszósz
1/4 csésze ananászlé
4 ek olívaolaj
4 gerezd fokhagyma
10 g friss gyömbér
só
bors
1 nagy csipet édes-nemes paprika
1 1/2 csésze felkockázott zöld kaliforniai paprika
80 dkg csirkemellfilé
1 db ananász
1 fej lila hagyma
Egy tálkában összekeverjük a ketchupot a barna cukorral, a szójaszósszal, az ananászlével, 2 ek olívaolajjal, a felaprított fokhagymával és a meghámozott, lereszelt gyömbérrel. Adjunk hozzá némi sót, borsot és a pirospaprikát, keverjük össze, majd tegyünk félre a pácból kb. 1/2 csészényit.
A zöld kaliforniai paprikát mossuk meg, magházát távolítsuk el, húsát kockázzuk fel. Forgassuk a pácba a megtisztított, felkockázott csirkehúst. Lefedve tegyük be a hűtőszekrénybe 1-2 órára.
A meghámozott ananászt vágjuk fel kockákra. A félretett pácot forgassuk össze az ananász-
szal, a paprikával, a felkockázott lila hagymával és a maradék olívaolajjal. Sózzuk és borsozzuk meg az egészet.
Húzzuk az alapanyagokat vízbe áztatott fanyársakra, és, ha tegyük a parázs fölé, és folyamatos forgatás mellett süssük meg - vagy, ha nem áll rendelkezésre szabadtűz, rendezzük el a tepsiben, é süssük készre 200 fokra előmelegített sütőben, 35-40 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.