Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Minden vágyad, hogy a húslevesed olyan legyen, mint a nagyié, de hozzá sem mersz fogni? A Mindmegette.hu-val pillanatok alatt te lehetsz a konyha sztárja. Fapados főzőiskola rovatunkban lépésről-lépésre megtanulhatod, hogyan készítsd el az alapételeket, és a legmenőbb kajákat. Tarts velünk! Ebbe vágj bele, ne az ujjadba!

Ez a csirkés tortilla tényleg pofonegyszerű! Csak a tortillalapra halmozod a sajtot, a sonkát, a sült csirkemellkockákat, majd összetekered, és forró serpenyőben megpirítod. Ebédre és vacsorára is tökéletes!

Hozzávalók:

(1 csésze = 250 ml)

1/2 csésze majonéz
2 ek mustár
1 ek méz

őrölt bors
3 csésze kockákra vágott sült csirkemell
olaj a kenéshez
6 db tortillalap
12 szelet sajt
12-18 szelet sonka

Elkészítés:

1. Egy tálban keverjük össze a majonézt, a mustárt és a mézet, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk meg. Ezután forgassuk bele a sült csirkehúst.

2. Kenjünk ki kevés olajjal egy serpenyőt, majd forrósítsuk fel. Egyenként melegítsük benne a tortillalapokat néhány másodpercig, hogy meg puhuljanak.

3. Rendezzük el a tortillalapokon a sajtszeleteket.

4. Rendezzük el a lapon a sonkaszeleteket.

5. Majd halmozzuk rájuk a majonézes csirkefalatokat, és szorosan tekerjük fel a csirkehúsos tortillákat.

6. Pirítsuk a töltött tekercseket a forró serpe nyőben addig, amíg a sajt kissé megolvad. Frissen tálaljuk.

FAPADOS FŐZŐISKOLA: ÍGY LESZ OLYAN A MADÁRTEJ, MINT A NAGYIÉ!>>>

FAPADOS FŐZŐISKOLA: KOLBÁSZOS-SAJTOS TÖLTÖTT KRUMPLI>>>

FAPADOS FŐZŐISKOLA: ÍGY SÜSS PALACSINTÁT LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE>>>

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.