Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Puncstorta  recept
Puncstorta
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Fapados főzőiskola

Fapados főzőiskola: csirkés tortillatekercs lépésről lépésre

csirkés tortilla
Minden vágyad, hogy a húslevesed olyan legyen, mint a nagyié, de hozzá sem mersz fogni? A Mindmegette.hu-val pillanatok alatt te lehetsz a konyha sztárja. Fapados főzőiskola rovatunkban lépésről-lépésre megtanulhatod, hogyan készítsd el az alapételeket, és a legmenőbb kajákat. Tarts velünk! Ebbe vágj bele, ne az ujjadba!

Ez a csirkés tortilla tényleg pofonegyszerű! Csak a tortillalapra halmozod a sajtot, a sonkát, a sült csirkemellkockákat, majd összetekered, és forró serpenyőben megpirítod. Ebédre és vacsorára is tökéletes!

Hozzávalók:

(1 csésze = 250 ml)

1/2 csésze majonéz
2 ek mustár
1 ek méz

őrölt bors
3 csésze kockákra vágott sült csirkemell
olaj a kenéshez
6 db tortillalap
12 szelet sajt
12-18 szelet sonka

Elkészítés:

1. Egy tálban keverjük össze a majonézt, a mustárt és a mézet, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk meg. Ezután forgassuk bele a sült csirkehúst.

2. Kenjünk ki kevés olajjal egy serpenyőt, majd forrósítsuk fel. Egyenként melegítsük benne a tortillalapokat néhány másodpercig, hogy meg puhuljanak.

3. Rendezzük el a tortillalapokon a sajtszeleteket.

4. Rendezzük el a lapon a sonkaszeleteket.

5. Majd halmozzuk rájuk a majonézes csirkefalatokat, és szorosan tekerjük fel a csirkehúsos tortillákat.

6. Pirítsuk a töltött tekercseket a forró serpe nyőben addig, amíg a sajt kissé megolvad. Frissen tálaljuk.

FAPADOS FŐZŐISKOLA: ÍGY LESZ OLYAN A MADÁRTEJ, MINT A NAGYIÉ!>>>

FAPADOS FŐZŐISKOLA: KOLBÁSZOS-SAJTOS TÖLTÖTT KRUMPLI>>>

FAPADOS FŐZŐISKOLA: ÍGY SÜSS PALACSINTÁT LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.