Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Mákos guba  recept
Mákos guba
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Csörögefánk recept
Csörögefánk
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Minestrone recept
Minestrone
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Minden vágyad, hogy a húslevesed olyan legyen, mint a nagyié, de hozzá sem mersz fogni? A Mindmegette.hu-val pillanatok alatt te lehetsz a konyha sztárja. Fapados főzőiskola rovatunkban lépésről-lépésre megtanulhatod, hogyan készítsd el az alapételeket, és a legmenőbb kajákat. Tarts velünk! Ebbe vágj bele, ne az ujjadba!

Ez a csirkés tortilla tényleg pofonegyszerű! Csak a tortillalapra halmozod a sajtot, a sonkát, a sült csirkemellkockákat, majd összetekered, és forró serpenyőben megpirítod. Ebédre és vacsorára is tökéletes!

Hozzávalók:

(1 csésze = 250 ml)

1/2 csésze majonéz
2 ek mustár
1 ek méz

őrölt bors
3 csésze kockákra vágott sült csirkemell
olaj a kenéshez
6 db tortillalap
12 szelet sajt
12-18 szelet sonka

Elkészítés:

1. Egy tálban keverjük össze a majonézt, a mustárt és a mézet, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk meg. Ezután forgassuk bele a sült csirkehúst.

2. Kenjünk ki kevés olajjal egy serpenyőt, majd forrósítsuk fel. Egyenként melegítsük benne a tortillalapokat néhány másodpercig, hogy meg puhuljanak.

3. Rendezzük el a tortillalapokon a sajtszeleteket.

4. Rendezzük el a lapon a sonkaszeleteket.

5. Majd halmozzuk rájuk a majonézes csirkefalatokat, és szorosan tekerjük fel a csirkehúsos tortillákat.

6. Pirítsuk a töltött tekercseket a forró serpe nyőben addig, amíg a sajt kissé megolvad. Frissen tálaljuk.

FAPADOS FŐZŐISKOLA: ÍGY LESZ OLYAN A MADÁRTEJ, MINT A NAGYIÉ!>>>

FAPADOS FŐZŐISKOLA: KOLBÁSZOS-SAJTOS TÖLTÖTT KRUMPLI>>>

FAPADOS FŐZŐISKOLA: ÍGY SÜSS PALACSINTÁT LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE>>>

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.