Dubarry-csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Babgulyás
Kapros tökfőzelék virslivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mákos guba
Csupacsokis brownie
Vadas marha
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus kuglóf
Hagymás rostélyos
Finomfőzelék
Klasszikus grízgaluska leves
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Krémes spenótfőzelék
Kínai szezámmagos csirke
Körömpörkölt csülökkel
Rakott zöldbab darált hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Lapkasajt

Receptek lapkasajt hozzávalóval

Leírás

A lapkasajt egy speciális sajtkészítmény, amivel nemcsak a szendvicsek dobhatóak fel, hanem különleges húsos ételeket is lehet belőle készíteni. Valljuk be, a melegszendvicsbe is a lapkasajt a legfinomabb! A lapkasajt különös ismertetője, hogy egy vékony, ömlesztett sajtféle, amit fóliába csomagolva értékesítenek. A sajtféle nagy előnye egyben hátrány is: bár ezt a sajtot a a legtöbb háziasszony tartóssága miatt választja, tudni kell, hogy ezt a hozzáadott tartósítószernek köszönheti, amivel sokszor színezék, és mesterséges ízfokozó is társul. A különböző márkájú, típusú lapkasajtok tápérték tartalma eltérhet egymástól, az alábbi adatok csupán tájékoztató jellegűek, a pontos adatokat keresd az aktuális termék csomagolásán!

Mikor vedd?

Lapkasajtot az év minden napján beszerezhetsz a boltokból, mindig nagy a választék.

Hogyan tárold?

A lapkasajt hűtőben viszonylag sokáig tárolható, keresd a lejárati időt a csomagoláson!
Tápérték(100 g)
210 kcal Energia
14 g Zsír
6.5 g Szénhidrát
14.5 g Fehérje
Lapkasajt receptek (30 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.