A húst összedolgozzük a tojással, hagymával, fokhagymával. Hozzáadjuk a beáztatott, majd kinyomkodott száraz kenyeret. Ízesítjük ízlés szerint sóval, borssal és alaposan összedolgozzuk.
Egy tálca aljára helyezzük a bacon szeleteket, erre terítjük a kész fasírtot, majd beterítjük lapkasajt szeletekkel.
Kettévágjuk a pótéhagymát és elosztjuk a fasirt tetején. Óvatos feltekerüjk az alsó réteggel, a szalonnával együtt. Ezután sütőpapírral bélelt formában körül-belül másfél óra alatt megsütjük. Amikor kihűlt akkor felszeletelve tálaljuk.
Megjegyzés
Hagymás törtburgonyát kínálunk hozzá, tejfölös, fokhagymás uborkasalátával. Hidegtálakra kitűnő választás!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.