Elkészítés: A karajt vékony szeletekre bevágjuk csontig.
Bekenjük piros arannyal mindenhol, majd fűszerezzük borssal és fűszerkeverékkel.
Minden szelet közé beteszünk 1-1 szelet lapkasajtot, karikára vágott hagymát, szeletelt füstölt tarját. Cérnával szorosan összekötjük az egész húst.
Sütőzacskóba tesszük, majd ráöntjük az olajat, és sütőben készre sütjük.
A körethez a krumplit meghámozzuk, és hosszában szeletekre vágjuk.
Befűszerezzük, ráöntjük az olajat, és a sütőben készre sütjük.
Ha megsült a hús, levágjuk róla a cérnát. A sütőzacskóban keletkező mártás félretesszük, tálaláskor a húsra öntjük, a fűszeres krumplival körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.