Elkészítés: A karajt vékony szeletekre bevágjuk csontig.
Bekenjük piros arannyal mindenhol, majd fűszerezzük borssal és fűszerkeverékkel.
Minden szelet közé beteszünk 1-1 szelet lapkasajtot, karikára vágott hagymát, szeletelt füstölt tarját. Cérnával szorosan összekötjük az egész húst.
Sütőzacskóba tesszük, majd ráöntjük az olajat, és sütőben készre sütjük.
A körethez a krumplit meghámozzuk, és hosszában szeletekre vágjuk.
Befűszerezzük, ráöntjük az olajat, és a sütőben készre sütjük.
Ha megsült a hús, levágjuk róla a cérnát. A sütőzacskóban keletkező mártás félretesszük, tálaláskor a húsra öntjük, a fűszeres krumplival körítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.