Elkészítés: A tészta hozzávalóiból rugalmas, jól nyújtható tésztát gyúrunk. Kissé lisztezett deszkán téglalap alakúra nyújtjuk, 8 téglalapot vágunk belőle. Mindegyikre teszünk 1-1 lapkasajtot és 1/2 virslit, feltekerjük, a tészta végeit összecsippentjük.
Mindegyik rudacskát lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk. Lassú tűznél felhevített olajban kisütjük, majd papírtörlőre szedve felitatjuk a felesleges zsiradékot.
Ketchuppal kínáljuk. Finom, könnyű vacsora.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.