Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, amire ráfektetjük a sajtszeleteket úgy, hogy kissé fedjék egymást. Ráreszeljük a trappista sajtot, és 2 percre előmelegített sütőbe toljuk (éppen csak annyira, hogy a sajtok egymáshoz tapadjanak).
A tojást keményre főzzük, majd meghámozzuk, és a sárgáját kivesszük. A tojásfehérjét apró kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, és mindkettőt a sajtkrémhez keverjük, majd sóval és fehér borssal ízesítjük. A tojássárgáját a vajjal és a mustárral jól elkeverjük, szintén kevés sóval és borssal ízesítjük.
A sajtlapokra egyenletesen rákenjük a tojásfehérjés masszát, majd befedjük a sonkaszeletekkel. Ezt követően a sonkára rákenjük a tojássárgás keveréket, és az egészet óvatosan feltekerjük, majd hűtőszekrénybe tesszük. A lehűlt sajttekercsetéles késsel szeleteljük, és pirítóssal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.