Megfőzzük és lereszeljük a tojást. A petrezselyemzöldet, a hagymát és a sonkát felaprítjuk, és egy tálba tesszük a sajtkrémmel, a reszelt tojással és a mustárral. Kikeverjük, megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk fűszerpaprikával.
A sajtot alaposan becsomagoljuk egy nejlonzacskóba, és lobogó vízbe tesszük kb. 30-35 percre, hogy megpuhuljon.
Gyúródeszkára teszünk folpackot, és ezen téglalap alakúra kinyújtjuk a sajtot. Ezután vastagon rákenjük a tölteléket és feltekerjük. Alufóliába csomagolva hűtőbe tesszük. Ha kellően lehűlt, felszeletelve tálaljuk.
A családban nagyon népszerű a sajttekercs, nagyon sokféle módon lehet elkészíteni a tölteléket: színes paprikával, snidlinggel, újhagymával mindig más ízeket lehet varázsolni. Ha vékony szelet a sonka, akkor teríthetjük a sajtra is, nem kell felaprózni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.