Elkészítés: A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borssal meghintjük. Forró olajon mindkét oldalát átsütjük.
A felaprított gombát kevés olajon megsütjük, sóval, borssal ízesítjük. 1 kisebb fej vöröshagymát reszelünk rá,és a fokhagymát is rászórjuk. A zsemlét beáztatjuk, majd kifacsarjuk, és a megsült gombához keverjük.
Egy tepsit olajjal kikenünk, lerakjuk a hússzeleteket. Ráhalmozzuk a gombás tölteléket, befedjük 1-1 szelet gépsonkával és sajttal.
200 fokon 15 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.