Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Puncstorta  recept
Puncstorta
A pulykahús kitűnő alapanyag. Finom, zsírszegény, ráadásul változatos formában könnyen és gyorsan elkészíthető. Ha még nem indultál el a boltba, elmondjuk, hogy miért érdemes pulykahúsból készíteni a vacsorát!

Tudjuk, hogy nem akarsz végeláthatatlan órákat tölteni a tűzhely mellett, hanem szeretnél gyorsan olyan fogást az asztalra varázsolni, amely után mindenki megnyalja a tíz ujját, és repetáért nyújtja a tányérját. A Gallicoop pulykahús-készítményei között minden étkezéshez megtalálod a megfelelő, minőségi alapanyagot!

Az egészségedre is figyelsz vele

A pulyka húsa tápláló és mégis fitt: nem terheli a szív- és érrendszeredet, telített zsírsavakban gazdag. A pulykamell a legsoványabb húsok közé sorolható, amely zöldséggel, vagy gyümölccsel kombinálva az egészséges étrend része.

A pulykának jó, ha rövid időre pácba kerül

A pulykahúst hozzá illő pácokkal igazán élvezetessé teheted, egy jól megválasztott pác remek ízt ad a húsnak. Az érett illetve kiváló minőségű húsokat nem kell sokáig pácolni (1-2 óra is elég), a sovány húsokkal viszont vigyáznod kell, mert könnyen rágóssá válhatnak gyorspáccal készítve.

Pácolt húsok a Mindmegettén >>>

Receptek pácoláshoz >>>

Hálás a fűszerekért

Ha a megfelelő fűszereket keresed a pulykahúshoz, hallgass a Gallicoop séfjére, aki szerint a legjobb választás a pulykához a borsfű, a kakukkfű, a kömény, a majoránna, a petrezselyem, a tárkony, a rozmaring vagy a zsálya.

16 ellenállhatatlan zöldfűszeres fogás >>>

Könnyen variálható

A pulykahús szinte végtelen formában főzhető és süthető, a variációk száma egyedül a fantáziádon múlik. Kifejezetten barátja a nyári étrendnek, pillanatok alatt elkészül, hogy minél több időt tölthess családtagjaiddal és barátaiddal.

Pulykahúsos receptek >>>

+1: Rengeteg pulykás recept, egészséges és minőségi alapanyagokból

A Gallicoop-készítményekből számos finomsággal lepheted meg a szeretteidet, mint az almás-káposztás pulykakocka, a parmezános pulykamell vagy az olívakrémmel töltött pulykamell-rolád. A hazai pulykahús-specialista további receptekkel segít, hogy a legfinomabbat és a legegészségesebbet hozd ki a pulykából.

ÍGY GRILLEZZ PULYKÁT! TIPPEK ÉS TANÁCSOK! >>>

RECEPTEK GRILLPARTIKHOZ >>>

PULYKÁS GRILLRECEPTEK >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.