Kalács nélkül nálunk nem is húsvét a húsvét, ezért aztán mindig bőséggel sütünk vagy vásárolunk belőle ünnepkor, nehogy pékáru nékül maradjon a család. Csoda, ha húsvéthétfő délutánján szikkadt halmokban áll a tegnap még foszlós, ropogós héjú finomság? Abban megegyezhetünk, hogy ételt kidobni bűn, ezért összeszedtünk egy csokornyi mennyei receptet, amelyek úgy is is kezdődhetnének: „Végy egy darab maradék húsvéti kalácsot" – és készíts belőle krémes kalácsfelfújtat vagy lekváros-habos rakottast, például máglyarakást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.