Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
A tökéletes flódni recept
A tökéletes flódni
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Mákos guba  recept
Mákos guba
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Karácsony

Ehető adventi koszorú, ahogyan Szabi a pék készíti

Meésen finom adventi koszorú receptet mutatunk
Itt az idő, a héten el kell készíteni az adventi koszorúkat. Szabi a pék most egy ehető változatot mutat nekünk, amely nemcsak gyönyörű, de isteni finom is, íme a szicíliai buccellato receptje.

Pirított magvak és asztal gyümölcsök, marcipán és pisztácia díszíti és ízesíti ezt a rendhagyó adventi koszorút, a buccellatót, melyet Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi a pék, az Ide süss zsűritagja készített el nekünk a belvárosi éttermében. Bár munka van vele bőven, ez kiválthat bármilyen karácsonyi tortát az ünnepi asztalnál!

Mesésen finom és gyönyörű ehető adventi koszorú, ahogy Szabi a pék készíti
Mesésen finom és gyönyörű ehető adventi koszorú, ahogy Szabi a pék készíti

A buccellato egy hagyományos szicíliai, kör alakú sütemény, amely fügét és diót tartalmaz. Ez egy gyűrű alakú édes kenyér, amelyet kandírozott gyümölcshéjjal ízesítenek, és Szicíliában hagyományosan karácsonykor sütik.

Szabi most egy ehető adventi koszorút készített belőle cannoli gyertyákkal és karamell-lánggal, érdemes kipróbálni!

A VIDEÓHOZ TARTOZÓ PONTOS RECEPTET ITT TALÁLOD!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.