Akár szendvicsre kenjük, akár zöldséghasábokat vagy csipszet mártogatunk ezekbe a kencékbe, mindenképp jól járunk. Ami megmarad, az jó lesz a következő napokra reggelire vagy uzsonnára - megunni nem lehet!
A főzelék eleve csak nagyobb mennyiségben készíthető, de ha nem vagyunk épp négyen vagy hatan, akkor nem biztos, hogy ez az ideális lencsés fogás. Vannak saláták, isteni krémlevesek lencséből, de készíthetünk belőle fasírtot is.
A virsliben az a csodás, hogy eleve rudakra bontva készül, így ha valaki csak simán megfőzné, mustárral és friss kenyérrel lekísérné, akkor nem kell túl sokat matekozni a mennyiségen, ha egyedül, másodmagával avagy hatalmas családi körben érné a szilveszter éjfél. Ha valami extrára vágynánk, akkor is tudunk olyan virslis ételt készíteni, amivel garantált a siker: muffin, saláta, lángos, falatka - virslivel:
Hát, készítsük el, mindenképp! Ha sokan vagyunk, garantáltan elfogy, ha kevesen, akkor másnap, hidegen, salátával, vagy akár szeletelve, sütőben, a szaftjával bőven locsolgatva tökéletes ebéd lehet! És nem kell feltétlenül bőrös malacot sütni, vannak olyan göngyölt, töltött sertésalkatrészek, amelyek tökéletesen megfelelnek a "pecsenye" kívánalmainak.
Nincs szilveszter pezsgő nélkül, az való igaz, ám, ha valakinek nem barátja a buborékos nedű, annak tudunk ajánlani néhány olyan koktélt, amihez nem kell az italboltot felvásárolni, hogy aztán 1-2 centet használjunk el mindegyik üvegből. Ha pedig saját készítésű likőröket szopogatnánk egész este, arra is van egy-két egyszerű, de nagyszerű receptünk! Ezekben az a csodálatos, hogy ha nem is fogy el egy egész üveggel, a hűtőben hosszan elállnak, és a kissé deprimáló januári napokon biztosan jól jönnek majd!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.