Stresszmentes főzés: Itt a tökéletes, repedésmentes ünnepi bejgli nem csak profiknak!

Higgyétek el, hogy nemcsak a nagymamák tudnak tökéletes bejglit készíteni. Néhány praktikával, némi útmutatással istenien finom mákossal és dióssal kínálhatod a családot karácsonykor. Igaz, picit időigényes sütiről van szó, ezért soha nem érdemes felgyorsítani a folyamatot. Ahogy a mondás tartja: jó munkához, (vagyis bejglihez) idő kell.
A brutálfinom sütőben sült töltött káposzta, a sült kacsacomb, a rögtön puha mézeskalács és a pulykamelltekercs után most következzen egy újabb karácsonyi klasszikus, a mákos és diós bejgli.
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.