Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Karácsony

Stresszmentes főzés: rögtön puhuló mézeskalács, ami nélkül nincs karácsony

mézeskalács
Ha igazán finom mézeskalácsot szeretnél sütni, akkor ezt a receptet ki kell próbálnod. Egyáltalán nem bonyolult elkészíteni, ráadásul a sütőből kivéve azonnal pihe-puha lesz. Próbáljátok ki ti is, nem fogtok benne csalódni. Aztán csak győzzétek újra és újra megsütni.

Az ünnepi asztal csodálatos díszei lehetnek ezek a mutatós mézeskalácsok az ehető adventi naptár mellett felsorakoztatva. Jól zárható dobozban akár hetekig is elállnak, és persze puhák is maradnak, így már jóval karácsony előtt elkészítheted. Ha figyelmesen követed következő receptvideónkat, akkor a siker nálad is garantált.

hozzávalók:

A tésztához

  • 1 kg liszt
  • 25 dkg puha vaj
  • 30 dkg méz
  • 5 tojás
  • 5 ek. tej
  • 4 dkg porcukor
  • 16 g szódabikarbóna
  • 1 cs. mézeskalács fűszerkeverék
  • csipet só

A mázhoz

  • 20 dkg porcukor
  • 1 db M-es tojásfehérje
  • 1 ek. étkezési keményítő
  • 1 csipet só
  • 2 csepp citromlé

A RÖGTÖN PUHULÓ MÉZESKALÁCS PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.