Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Puncstorta  recept
Puncstorta
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Karácsony

Tökéletes karácsonyi vacsora 3 lépésben

Tökéletes karácsonyi vacsora 3 lépésben
Hogy szentestén jól sikerüljön a vacsora, érdemes jó előre felkészülni és megtervezni a tennivalókat. Most ebben segítünk!

Egy kellemes ünnepi este nem lehet teljes finom ételek, házias vendéglátás és a megfelelő miliő megteremtése nélkül. Ha már feldíszítetted a lakást, és a terítéket is megtervezted, láss neki a finomságok elkészítésének!

Mi legyen a menü?

Hagyományos családi ételek, valami különlegesség, esetleg saját kreációk? Bármilyen étel kerüljön is az asztalra, szánj időt a receptek összeválogatására. Ha az interneten kutatsz leírások után, nézd meg a hozzászólásokat is! Ezekből kiderülhet, kinek hogyan sikerült az adott fogás. Úgy állítsd össze a menüt, hogy vedd figyelembe az elkészítési időket is, hiszen ez a nap amúgy is elég zsúfolt...

Alapanyagok és főzés

A hozzávalók gondos kiválasztása alapvető, ne érd be félmegoldásokkal! Ne próbáld egyszerre elkészíteni az ételeket, gondold át, hogyan tudod sorba rendezni az egyes fázisokat. Az is fontos, hogy főzés közben már ne hámozz, apríts és méricskélj. Mindent készíts elő a pultra, hogy csak érte kelljen nyúlni!

Legyen ínycsiklandó

Az étel megfelelő tálalása, kínálása, a terítés és az ahhoz használt kiegészítők csak fokozzák az étvágyat, ám bizonyos bakik bizony a kedvünket szeghetik... Az evőeszközöket egyenként töröld át egy tiszta kendővel, válassz szép szalvétát, és a gyertyákról se feledkezz meg. Az ételt ízlésesen kell elosztani a tányéron, ilyenkor a zöld fűszerekkel vagy zöldségekkel történő díszítésre is szánhatsz időt!

"CSALÓS” KARÁCSONYI MENÜ, AMIVEL IDŐT SPÓROLSZ MEG >>>

KARÁCSONYI MENÜ: 16 ÜNNEPI FŐÉTEL A WELLINGTONTÓL A TÖLTÖTT KÁPOSZTÁIG >>>

4+1 POFONEGYSZERŰ ÉDESSÉG - KARÁCSONYI KÖNTÖSBEN! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.