Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Mákos guba  recept
Mákos guba
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Minestrone recept
Minestrone
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Karácsony

Tökéletes karácsonyi vacsora 3 lépésben

Tökéletes karácsonyi vacsora 3 lépésben
Hogy szentestén jól sikerüljön a vacsora, érdemes jó előre felkészülni és megtervezni a tennivalókat. Most ebben segítünk!

Egy kellemes ünnepi este nem lehet teljes finom ételek, házias vendéglátás és a megfelelő miliő megteremtése nélkül. Ha már feldíszítetted a lakást, és a terítéket is megtervezted, láss neki a finomságok elkészítésének!

Mi legyen a menü?

Hagyományos családi ételek, valami különlegesség, esetleg saját kreációk? Bármilyen étel kerüljön is az asztalra, szánj időt a receptek összeválogatására. Ha az interneten kutatsz leírások után, nézd meg a hozzászólásokat is! Ezekből kiderülhet, kinek hogyan sikerült az adott fogás. Úgy állítsd össze a menüt, hogy vedd figyelembe az elkészítési időket is, hiszen ez a nap amúgy is elég zsúfolt...

Alapanyagok és főzés

A hozzávalók gondos kiválasztása alapvető, ne érd be félmegoldásokkal! Ne próbáld egyszerre elkészíteni az ételeket, gondold át, hogyan tudod sorba rendezni az egyes fázisokat. Az is fontos, hogy főzés közben már ne hámozz, apríts és méricskélj. Mindent készíts elő a pultra, hogy csak érte kelljen nyúlni!

Legyen ínycsiklandó

Az étel megfelelő tálalása, kínálása, a terítés és az ahhoz használt kiegészítők csak fokozzák az étvágyat, ám bizonyos bakik bizony a kedvünket szeghetik... Az evőeszközöket egyenként töröld át egy tiszta kendővel, válassz szép szalvétát, és a gyertyákról se feledkezz meg. Az ételt ízlésesen kell elosztani a tányéron, ilyenkor a zöld fűszerekkel vagy zöldségekkel történő díszítésre is szánhatsz időt!

"CSALÓS” KARÁCSONYI MENÜ, AMIVEL IDŐT SPÓROLSZ MEG >>>

KARÁCSONYI MENÜ: 16 ÜNNEPI FŐÉTEL A WELLINGTONTÓL A TÖLTÖTT KÁPOSZTÁIG >>>

4+1 POFONEGYSZERŰ ÉDESSÉG - KARÁCSONYI KÖNTÖSBEN! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.