Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Mákos guba  recept
Mákos guba
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Karácsony

Tökéletes karácsonyi vacsora 3 lépésben

Tökéletes karácsonyi vacsora 3 lépésben
Hogy szentestén jól sikerüljön a vacsora, érdemes jó előre felkészülni és megtervezni a tennivalókat. Most ebben segítünk!

Egy kellemes ünnepi este nem lehet teljes finom ételek, házias vendéglátás és a megfelelő miliő megteremtése nélkül. Ha már feldíszítetted a lakást, és a terítéket is megtervezted, láss neki a finomságok elkészítésének!

Mi legyen a menü?

Hagyományos családi ételek, valami különlegesség, esetleg saját kreációk? Bármilyen étel kerüljön is az asztalra, szánj időt a receptek összeválogatására. Ha az interneten kutatsz leírások után, nézd meg a hozzászólásokat is! Ezekből kiderülhet, kinek hogyan sikerült az adott fogás. Úgy állítsd össze a menüt, hogy vedd figyelembe az elkészítési időket is, hiszen ez a nap amúgy is elég zsúfolt...

Alapanyagok és főzés

A hozzávalók gondos kiválasztása alapvető, ne érd be félmegoldásokkal! Ne próbáld egyszerre elkészíteni az ételeket, gondold át, hogyan tudod sorba rendezni az egyes fázisokat. Az is fontos, hogy főzés közben már ne hámozz, apríts és méricskélj. Mindent készíts elő a pultra, hogy csak érte kelljen nyúlni!

Legyen ínycsiklandó

Az étel megfelelő tálalása, kínálása, a terítés és az ahhoz használt kiegészítők csak fokozzák az étvágyat, ám bizonyos bakik bizony a kedvünket szeghetik... Az evőeszközöket egyenként töröld át egy tiszta kendővel, válassz szép szalvétát, és a gyertyákról se feledkezz meg. Az ételt ízlésesen kell elosztani a tányéron, ilyenkor a zöld fűszerekkel vagy zöldségekkel történő díszítésre is szánhatsz időt!

"CSALÓS” KARÁCSONYI MENÜ, AMIVEL IDŐT SPÓROLSZ MEG >>>

KARÁCSONYI MENÜ: 16 ÜNNEPI FŐÉTEL A WELLINGTONTÓL A TÖLTÖTT KÁPOSZTÁIG >>>

4+1 POFONEGYSZERŰ ÉDESSÉG - KARÁCSONYI KÖNTÖSBEN! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.