Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Mákos guba  recept
Mákos guba
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Kávé

Felfedező utazás a különleges kávék világába

Felfedező utazás a különleges kávék világába
Évente kétszer, rendkívül kis mennyiségben megjelenő és csupán néhány napig elérhető különlegességekkel örvendezteti meg a kávérajongókat a Nespresso.

A márka új sorozatának első kiadása, az Explorations 1 Duopack két tudatosan összepárosított limited edition kávét tartalmaz, amelyek egymással összehasonlítva fedik fel legbensőbb, ízben és karakterben különböző értékeiket egy csomagban párosít két ritkaságot, amelyek egymással összehasonlítva fedik fel legbensőbb, ízben és karakterben különböző értékeiket. Mindkét termék pure origin kávé, vagyis alapanyaguk egy meghatározott régióból, s azon belül is egy bizonyos termelőtől, illetve termelőcsoporttól származik.

A Laos Bolaven Plateau kávét a Laosz déli részén, a tengerszint fölött 1100-1350 méter magasan húzódó Bolaven-fennsíkon szüretelték, ahol a bőséges csapadék, a vulkanikus talaj és a különleges páratartalom egyedi gabonás ízjegyeket és karakteres ízt kölcsönöz az itt termő kávészemeknek.

A szakértők azt javasolják, hogy ezt az őrleményt elsősorban feketén, eszpresszónak elkészítve kóstold meg, mert profilja így fedezhető fel a maga teljességében. Tejjel latte macchiato változatban érdemes megkóstolni.

Tekintsd meg a videót! >>>

A Kenya Peaberry azért is különleges, mert az ültetvényen a cserjék hajtásainak végén ülő termésekben a tipikus két szem helyett csak egy kávébab – gömbölyű peaberry – fejlődik. Ez a jelenség világszerte rendkívül ritka! A kézzel szüretelt kenyai peaberryt különleges eljárással pörkölték, amely hangsúlyozza a kávé finom savasságát és gyümölcsös ízjegyeit.

Fogyaszd feketén, mert így aromájának legapróbb összetevői is feltárulnak. Ha tejjel szereted, akkor leginkább a kapucsínó vagy a latte macchiato változatot ajánlják.

Tekintsd meg a videót >>>

Az újdonságok csak pár napig elérhetőek a kiemelt, budapesti Boutique-okban és a www.nespresso.com oldalon.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.