Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Csikós tokány recept
Csikós tokány
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Kávé

Felfedező utazás a különleges kávék világába

Felfedező utazás a különleges kávék világába
Évente kétszer, rendkívül kis mennyiségben megjelenő és csupán néhány napig elérhető különlegességekkel örvendezteti meg a kávérajongókat a Nespresso.

A márka új sorozatának első kiadása, az Explorations 1 Duopack két tudatosan összepárosított limited edition kávét tartalmaz, amelyek egymással összehasonlítva fedik fel legbensőbb, ízben és karakterben különböző értékeiket egy csomagban párosít két ritkaságot, amelyek egymással összehasonlítva fedik fel legbensőbb, ízben és karakterben különböző értékeiket. Mindkét termék pure origin kávé, vagyis alapanyaguk egy meghatározott régióból, s azon belül is egy bizonyos termelőtől, illetve termelőcsoporttól származik.

A Laos Bolaven Plateau kávét a Laosz déli részén, a tengerszint fölött 1100-1350 méter magasan húzódó Bolaven-fennsíkon szüretelték, ahol a bőséges csapadék, a vulkanikus talaj és a különleges páratartalom egyedi gabonás ízjegyeket és karakteres ízt kölcsönöz az itt termő kávészemeknek.

A szakértők azt javasolják, hogy ezt az őrleményt elsősorban feketén, eszpresszónak elkészítve kóstold meg, mert profilja így fedezhető fel a maga teljességében. Tejjel latte macchiato változatban érdemes megkóstolni.

Tekintsd meg a videót! >>>

A Kenya Peaberry azért is különleges, mert az ültetvényen a cserjék hajtásainak végén ülő termésekben a tipikus két szem helyett csak egy kávébab – gömbölyű peaberry – fejlődik. Ez a jelenség világszerte rendkívül ritka! A kézzel szüretelt kenyai peaberryt különleges eljárással pörkölték, amely hangsúlyozza a kávé finom savasságát és gyümölcsös ízjegyeit.

Fogyaszd feketén, mert így aromájának legapróbb összetevői is feltárulnak. Ha tejjel szereted, akkor leginkább a kapucsínó vagy a latte macchiato változatot ajánlják.

Tekintsd meg a videót >>>

Az újdonságok csak pár napig elérhetőek a kiemelt, budapesti Boutique-okban és a www.nespresso.com oldalon.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.