A teljesség igénye nélkül például a szalmás perzselést felváltotta a gázpalackos, a fűszerezés ma már dekára, nem (csak) kóstolás után történik, na meg több helyen inkább számít turisztikai attrakciónak egy jó disznótoros, mintsem családi elfoglaltságnak, amikor a füstölő és a kamra feltöltése volt a cél. Három dolog azonban biztosan nem változik, még ha az eszközökön könnyítettünk is; a kemény munka, a komoly szakértelmet igénylő feldolgozás, na és persze a korán kelés. Kirchner László egy rövid videóban arról beszél, milyen egy böllér élete.
Ha te is szereted a disznóságokat, akkor Mészáros Balázs, a Mindmegette Húsiskolájának különkiadásában igazán kedvedre való finomságokkal szolgál. Bemutatta már a malac részeit, és egy istenien finom sütnivaló kolbászt is elkészített, majd a hamisítatlan májas hurka, és az abált szalonna rejtelmeibe is betekintést nyerhettünk. Ne maradjatok le a húsos finomságokról, inkább csatlakozzatok ti is a Mindmegette Húsiskolájához!
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.