Csörögefánk recept
Csörögefánk
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mákos guba  recept
Mákos guba
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Sokadik próbálkozásra sem sikerült értelmes bevezetést írnom, úgyhogy inkább nem is kísérletezek, nagy levegőt veszek és elmondom. Búcsúzni a legtöbbször nehéz, nem is vagyok jó benne. Most mégis meg kell tennem, mert úgy alakult, hogy ez az utolsó mindmegettés bejegyzésem.

Új életszakaszba léptünk, amibe nagyon nehezen tudom beilleszteni a kétheti írást, hogy az ne legyen lapos és unalmas. Ahhoz, hogy érdekes maradjon, ki kell találnom vagy gyűjtenem új ételeket, meg kell őket főzni és sütni, és még le is kell fényképezni. Mindezekre pedig egyre nehezebben találtam meg az időt.

Olvasd el Mandula összes cikkét egy helyen >>>

Úgy tűnik, mostanában nem a konyha adja a mindennapjaim fő inspirációját. Ez nem azt jelenti, hogy már ne rajonganék a sütésért és főzésért. A szenvedély megmaradt, de kicsit átalakult, mindenközben pedig új témák is foglalkoztatnak, amikben szeretnék kiteljesedni. Egyszóval új utat kell keresnem.

Nem lenne ildomos anélkül elhallgatnom, hogy nem mondanék köszönetet azoknak, akik széppé tették számomra az elmúlt évet. Hálás vagyok a az oldal szerkesztőinek, hogy megtiszteltek bizalmukkal és lehetőséget kaptam a megjelenésre.

És természetesen köszönöm Nektek, kedves olvasók, hogy a rendszertelen megjelenések és a sok várakoztatás ellenére velem maradtatok és olvastátok, követtétek az elmúlt év konyhai eseményeit. Szívből remélem, hogy ez valóban nem a végső búcsúzás!

Semmiképp sem szeretnék üres kézzel távozni, úgyhogy utolsóként egy egyszerű, de annál kellemesebb, finomabb süteményt hoztam. Franciás recept az áldozatok emlékére. Próbáljátok ki!

Francia körtepite >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.