Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Mákos guba  recept
Mákos guba
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Áprilisi menüsorok minden napra!

HETI MENÜ – 2010. ÁPRILIS 25 - MÁJUS 01.
Hétfő - Húsvét

Reggeli: Kalács vajjal, gyümölcsízzel és tejeskávéval
Előétel: Pikáns sonkagombócleves
Főétel: Provence-i bárányborda francia lecsóval
Desszert: Húsvéti tojások
Vacsora: Húsvéti sonkabomba
Vegetáriánus ajánlat: Húsvéti spenóttorta

Kedd - Pistuc receptjeiből válogattunk

Előétel: Zöldségleves fűszeresen és gazdagon
Főétel: Fűszeres fasírt, párolt zöldség hagymabolondoknak
Desszert: Fahéjas-mákos tekercs
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes sárgarépa-főzelék

Szerda

Előétel: Savanyúkáposzta-leves kolbásszal
Főétel: Tepsis szezámmagos csirke
Desszert: Almás falat
Vegetáriánus ajánlat: Pirított zöldségek sült sajttal

Csütörtök

Előétel: Erdei gyümölcsleves
Főétel: Sonkás tészta sütve
Desszert: Körtebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Grízes tészta (Darás metélt) baracklekvárral

Péntek

Előétel: Gombaleves
Főétel: Krumplifőzelék bélszínrolóval
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Krumplifőzelék tükörtojással

Szombat

Reggeli: Zellerszendvics
Előétel: Füstöltsajt-krémleves újhagymával
Főétel: Kolozsvári rakott káposzta
Desszert: Magas-Tátra (krémes)
Vacsora: Snidlinges tojáskrém
Vegetáriánus ajánlat: Pirított erdei gomba

Vasárnap

Reggeli: Mozzarellás pirítós
Előétel: Vörösboros áfonyaleves
Főétel: Gombás marhaszelet zsemlegombóccal
Desszert: Non plus ultra Habliliom módra
Vacsora: Libamájjal töltött krumpligombóc
Vegetáriánus ajánlat: Sült pangasius parmezános besamelmártással

HETI MENÜ – 2011. ÁPRILIS 18 -24.
Hétfő

Előétel: Friss sóskaleves galuskával
Főétel: Rizses zúza káposztasalátával
Desszert: Házi gyümölcsjoghurt
Vegetáriánus ajánlat: Gombakrémes melegszendvics zöldsalátával

Kedd - Esztiklock receptjeiből válogatunk ma

Előétel: Kukoricás paradicsomleves
Főétel: Csípős-mézes oldalas fóliában sült burgonyával
Desszert: Édes tejfölben sült túrógombóc
Vegetáriánus ajánlat: Kínaikel saláta egyszerűen és gyorsan

Szerda

Előétel: Medvehagyma-krémleves
Főétel: Zöldséges-csirkemájas spagetti
Desszert: Banán-alma turmix
Vegetáriánus ajánlat: Tonhalas spagettisaláta

Csütörtök

Előétel: Almaleves
Főétel: Töltött paprika
Desszert: Sült banán
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposztatekercs

Péntek - Nagypéntek

Előétel: Tiroli kapros gombócleves
Főétel: Gombás raguval töltött palacsinta
Desszert: Túrófánk
Vegetáriánus ajánlat: Gombás raguval töltött palacsinta

Szombat - Nagyszombat

Reggeli: Házi zsemle sajttal és kakaóval
Előétel: Tárkonyos bárányleves
Főétel: Szombati lazacszelet
Desszert: Húsvéti csokis muffin
Vacsora: Húsvéti sonka keménytojással, kaláccsal, húsvéti sárga túróval
Vegetáriánus ajánlat: Húsvéti szójasonka

Vasárnap - Húsvét

Reggeli: Maradt még a tegnapi sonkából :)
Előétel: Húsvéti sonkaleves
Főétel: Legenda a nyúlpaprikásról
Desszert: Meggyes-mákos kalács
Vacsora: Húsvéti sonkapástétom Misi módra
Vegetáriánus ajánlat: Húsvéti cipó mazsolával

Heti menü – 2010. április 11 -17.

Hétfő

Előétel: Zöldborsóleves csirkemájjal
Főétel: Ínyenc rizses hús csemege uborkával
Desszert: Medvehagymás pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Szilvásgombóc

Kedd

Előétel: Édesburgonya leves csicseriborsóval
Főétel: Szalontüdő (pejsli) zsemlegombóccal
Desszert: Cseresznyebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett burgonya

Szerda

Előétel: Ananászos almasaláta
Főétel: Pirított máj kakukkfüves gombaszósszal
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Tepsis karfiol

Csütörtök

Előétel: Narancsleves habgaluskákkal
Főétel: Kelkáposzta főzelék fasírttal
Desszert: Almás falat
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposzta főzelék szójafasírttal

Péntek

Előétel: Zöldségkrémleves
Főétel: Tojásos nokedli fejessalátával
Desszert: Karamelles narancssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli fejessalátával

Szombat - Irány Norvégia, ma Nordkapp főz nekünk

Reggeli: Dióval töltött tojás
Előétel: Kaszás leves
Főétel: Tejszínes csirke diódarabkákkal, vajas-zelleres burgonyapürével
Desszert: Borzselé
Vacsora: Almás-balzsamecetes libamájpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Mártogatós sült camembert

Vasárnap

Reggeli: Padlizsánkrém fokhagymás bagettel
Előétel: Medvehagyma-krémleves
Főétel: Káposztás-babos húsgombóc kolbásszal
Desszert: Palacsinta, kinek-kinek kedvére töltelékkel
Vacsora: Hamburger
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-zöldséges fasírt párolt rizzsel, céklasalátával

Hétfő

Előétel: Csicsókakrémleves
Főétel: Vecsési sertésszelet
Desszert: Őszibarackbefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos makaróni

Kedd - ma Kecskeméten, Giuditta25 konyhájában nézünk körül

Előétel: Olasz csirkeleves
Főétel: Csirkemellcsíkok mézes-szezámmagos bundában
Desszert: Málnás almakompót diétásan
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségpörkölt

Szerda

Előétel: Chilis-répás paradicsomleves
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott csirkemellel
Desszert: Capuccino-krém
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék tükörtojással

Csütörtök

Előétel: Tejszínes szilvaleves
Főétel: Tarhonyás hús céklasalátával
Desszert: Rumos gesztenyetorta sütés nélkül
Vegetáriánus ajánlat: Olajbogyós zöldbabsaláta

Péntek

Előétel: Bakonyi gombaleves
Főétel: Sajtos makaróni
Desszert: Almás rétes
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni

Szombat

Reggeli: Fűszeres zsemleropogós
Előétel: Sietős kertészleves darált hússal és sajttal
Főétel: Pikáns pontyfalatok burgonyával
Desszert: Mindig sikerül kuglóf
Vacsora: Óriás uzsonnaszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Sajtkrémes padlizsántekercsek

Vasárnap

Reggeli: Brokkolisaláta sült szalonnával és áfonyával
Előétel: Tárkonyos marharaguleves
Főétel: Tepsiben sült csirke aszalt gyümölcsökkel töltve, hercegnőburgonya sajttal gazdagítva

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.