HETI MENÜ – 2010. ÁPRILIS 25 - MÁJUS 01.
Hétfő - Húsvét
Reggeli: Kalács vajjal, gyümölcsízzel és tejeskávéval
Előétel: Pikáns sonkagombócleves
Főétel: Provence-i bárányborda francia lecsóval
Desszert: Húsvéti tojások
Vacsora: Húsvéti sonkabomba
Vegetáriánus ajánlat: Húsvéti spenóttorta
Kedd - Pistuc receptjeiből válogattunk
Előétel: Zöldségleves fűszeresen és gazdagon
Főétel: Fűszeres fasírt, párolt zöldség hagymabolondoknak
Desszert: Fahéjas-mákos tekercs
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes sárgarépa-főzelék
Szerda
Előétel: Savanyúkáposzta-leves kolbásszal
Főétel: Tepsis szezámmagos csirke
Desszert: Almás falat
Vegetáriánus ajánlat: Pirított zöldségek sült sajttal
Csütörtök
Előétel: Erdei gyümölcsleves
Főétel: Sonkás tészta sütve
Desszert: Körtebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Grízes tészta (Darás metélt) baracklekvárral
Péntek
Előétel: Gombaleves
Főétel: Krumplifőzelék bélszínrolóval
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Krumplifőzelék tükörtojással
Szombat
Reggeli: Zellerszendvics
Előétel: Füstöltsajt-krémleves újhagymával
Főétel: Kolozsvári rakott káposzta
Desszert: Magas-Tátra (krémes)
Vacsora: Snidlinges tojáskrém
Vegetáriánus ajánlat: Pirított erdei gomba
Vasárnap
Reggeli: Mozzarellás pirítós
Előétel: Vörösboros áfonyaleves
Főétel: Gombás marhaszelet zsemlegombóccal
Desszert: Non plus ultra Habliliom módra
Vacsora: Libamájjal töltött krumpligombóc
Vegetáriánus ajánlat: Sült pangasius parmezános besamelmártással
HETI MENÜ – 2011. ÁPRILIS 18 -24.
Hétfő
Előétel: Friss sóskaleves galuskával
Főétel: Rizses zúza káposztasalátával
Desszert: Házi gyümölcsjoghurt
Vegetáriánus ajánlat: Gombakrémes melegszendvics zöldsalátával
Kedd - Esztiklock receptjeiből válogatunk ma
Előétel: Kukoricás paradicsomleves
Főétel: Csípős-mézes oldalas fóliában sült burgonyával
Desszert: Édes tejfölben sült túrógombóc
Vegetáriánus ajánlat: Kínaikel saláta egyszerűen és gyorsan
Szerda
Előétel: Medvehagyma-krémleves
Főétel: Zöldséges-csirkemájas spagetti
Desszert: Banán-alma turmix
Vegetáriánus ajánlat: Tonhalas spagettisaláta
Csütörtök
Előétel: Almaleves
Főétel: Töltött paprika
Desszert: Sült banán
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposztatekercs
Péntek - Nagypéntek
Előétel: Tiroli kapros gombócleves
Főétel: Gombás raguval töltött palacsinta
Desszert: Túrófánk
Vegetáriánus ajánlat: Gombás raguval töltött palacsinta
Szombat - Nagyszombat
Reggeli: Házi zsemle sajttal és kakaóval
Előétel: Tárkonyos bárányleves
Főétel: Szombati lazacszelet
Desszert: Húsvéti csokis muffin
Vacsora: Húsvéti sonka keménytojással, kaláccsal, húsvéti sárga túróval
Vegetáriánus ajánlat: Húsvéti szójasonka
Vasárnap - Húsvét
Reggeli: Maradt még a tegnapi sonkából :)
Előétel: Húsvéti sonkaleves
Főétel: Legenda a nyúlpaprikásról
Desszert: Meggyes-mákos kalács
Vacsora: Húsvéti sonkapástétom Misi módra
Vegetáriánus ajánlat: Húsvéti cipó mazsolával
Heti menü – 2010. április 11 -17.
Hétfő
Előétel: Zöldborsóleves csirkemájjal
Főétel: Ínyenc rizses hús csemege uborkával
Desszert: Medvehagymás pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Szilvásgombóc
Kedd
Előétel: Édesburgonya leves csicseriborsóval
Főétel: Szalontüdő (pejsli) zsemlegombóccal
Desszert: Cseresznyebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Grillezett burgonya
Szerda
Előétel: Ananászos almasaláta
Főétel: Pirított máj kakukkfüves gombaszósszal
Desszert: Tejberizs
Vegetáriánus ajánlat: Tepsis karfiol
Csütörtök
Előétel: Narancsleves habgaluskákkal
Főétel: Kelkáposzta főzelék fasírttal
Desszert: Almás falat
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposzta főzelék szójafasírttal
Péntek
Előétel: Zöldségkrémleves
Főétel: Tojásos nokedli fejessalátával
Desszert: Karamelles narancssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos nokedli fejessalátával
Szombat - Irány Norvégia, ma Nordkapp főz nekünk
Reggeli: Dióval töltött tojás
Előétel: Kaszás leves
Főétel: Tejszínes csirke diódarabkákkal, vajas-zelleres burgonyapürével
Desszert: Borzselé
Vacsora: Almás-balzsamecetes libamájpástétom
Vegetáriánus ajánlat: Mártogatós sült camembert
Vasárnap
Reggeli: Padlizsánkrém fokhagymás bagettel
Előétel: Medvehagyma-krémleves
Főétel: Káposztás-babos húsgombóc kolbásszal
Desszert: Palacsinta, kinek-kinek kedvére töltelékkel
Vacsora: Hamburger
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-zöldséges fasírt párolt rizzsel, céklasalátával
Hétfő
Előétel: Csicsókakrémleves
Főétel: Vecsési sertésszelet
Desszert: Őszibarackbefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos makaróni
Kedd - ma Kecskeméten, Giuditta25 konyhájában nézünk körül
Előétel: Olasz csirkeleves
Főétel: Csirkemellcsíkok mézes-szezámmagos bundában
Desszert: Málnás almakompót diétásan
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségpörkölt
Szerda
Előétel: Chilis-répás paradicsomleves
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott csirkemellel
Desszert: Capuccino-krém
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék tükörtojással
Csütörtök
Előétel: Tejszínes szilvaleves
Főétel: Tarhonyás hús céklasalátával
Desszert: Rumos gesztenyetorta sütés nélkül
Vegetáriánus ajánlat: Olajbogyós zöldbabsaláta
Péntek
Előétel: Bakonyi gombaleves
Főétel: Sajtos makaróni
Desszert: Almás rétes
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni
Szombat
Reggeli: Fűszeres zsemleropogós
Előétel: Sietős kertészleves darált hússal és sajttal
Főétel: Pikáns pontyfalatok burgonyával
Desszert: Mindig sikerül kuglóf
Vacsora: Óriás uzsonnaszendvics
Vegetáriánus ajánlat: Sajtkrémes padlizsántekercsek
Vasárnap
Reggeli: Brokkolisaláta sült szalonnával és áfonyával
Előétel: Tárkonyos marharaguleves
Főétel: Tepsiben sült csirke aszalt gyümölcsökkel töltve, hercegnőburgonya sajttal gazdagítva
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.