Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora. Februári menüsorok minden napra!

HETI MENÜ – 2012 ÁPRILIS 23 - 29.
Előétel: Zellerkrémleves pirított mandulával
Főétel: Resztelt máj zöldségekkel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos tekert muffin

Előétel: Feltámasztó bolgár uborkaleves
Főétel: Bolgár édeskáposztás hús
Desszert: Bánica (bolgár rétes)
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsánpüré dióval - hidegen

Előétel: Céklaleves
Főétel: Húsos-rizses rakott karfiol, tejföllel bőven megöntözve
Desszert: Túrós batyu
Vegetáriánus ajánlat: Tepsis karfiol

Előétel: Zöldborsóleves tavasziasan
Főétel: Zöldbabfőzelék virslipörkölttel
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék

Előétel: Fokhagymaleves gazdagon
Főétel: Húsos palacsinta gombás szósszal
Desszert: Túrós pite
Vegetáriánus ajánlat: Babos palacsinta sajtmártással

Reggeli: Burgonyás-kolbászos omlett paradicsomlével
Előétel: Aszaltszilva-krémleves fahéjas zsemlekockákkal
Főétel: Borjúpaprikás vajas galuskával, káposztasaláta
Desszert: Tepertős pogácsa
Vacsora: Mézes-mandulás lepény egy pohár desszertborral
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges gyros

Reggeli: Cicegő (tócsni) citromos teával
Előétel: Csontleves (karaj, vagy tarja csontból) sok zöldséggel, cérnametélttel
Főétel: Bécsi szelet, petrezselymes újburgonya, tejfölös uborkasalátával
Desszert: Csokoládépudingos csiga
Vacsora: Kaviáros tojás fehér kenyérrel, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt nyárson


HETI MENÜ – 2012 ÁPRILIS 16 - 22.
Előétel: Egyszerű zöldségleves
Főétel: Velővel töltött rántott gomba párolt rizzsel, tartármártással
Desszert: Banán-alma turmix
Vegetáriánus ajánlat: Sajtban sült tojás zöldsalátával

Előétel: Tejszínes medvehagyma krémleves
Főétel: Villányi pincepörkölt
Desszert: Baranyai rétes
Vegetáriánus ajánlat: Mecseki medvehagymás tészta

Előétel: Karfiolleves
Főétel: Petrezselymes-újhagymás csirkemell burgonyapürével, paradicsomsaláta
Desszert: Körtekompót
Vegetáriánus ajánlat: Indiai fokhagymás tofu zöldséges rizzsel

Előétel: Almaleves
Főétel: Parajfőzelék bundáskenyérrel
Desszert: Medvehagymás pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos túrógombóc tejfölösen

Előétel: Hegyaljai tarkabableves
Főétel: Sonkás tészta sütve
Desszert: Kivi
Vegetáriánus ajánlat: Grenadírmars (krumplistészta)

Reggeli: Lágytojás vajaskenyérrel, gyümölcslével
Előétel: Almás csirkeleves
Főétel: Kacsamell naranccsal, almával, gyömbérrel és mézzel, gombás-kukoricás párolt rizzsel tálalva
Desszert: Rákóczi túrós
Vacsora: Kétsajtos korongok pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Palacsintás tavaszi tojásos tekercs

Reggeli: Főtt kolbász mustárral, citromos teával
Előétel: Zöldborsóleves
Főétel: Borzas karajszelet friss salátával
Desszert: Bécsi almás rétes
Vacsora: Gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel
Vegetáriánus ajánlat: Töltött rántott gomba petrezselymes párolt rizzsel, csalamádé

HETI MENÜ – 2012 ÁPRILIS 09 - 15.
Reggeli: Saláta húsvét után, péksüteményen, pirítóson tálalnám
Locsolóknak: Locsoló váró, hímes tojás, kevés alkoholtartalmú ital
Előétel: Hidegtál gazdagon húsvét hétfőre
Főétel: Húsvéti sonkabomba
Desszert: Narancsos húsvéti répatorta
Vacsora: Zsemlében sült sonka laza fehérboros fröccsel
Vegetáriánus ajánlat: Orosz húsvéti kalács

Előétel: Gazdag zöldségleves
Főétel: Rakott kel pulykahússal
Desszert: Étvágyjavító saláta
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposztafőzelék kakukkfüves csicsókalepénnyel

Előétel: Kaporleves
Főétel: Zöldborsós aprópecsenye párolt rizzsel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás brokkolisaláta

Előétel: Vegyes zöldségkrémleves
Főétel: Csirkés rizottó
Desszert: Csokipuding
Vegetáriánus ajánlat: Céklás rizottó

Előétel: Bakonyi betyárleves
Főétel: Mákos vagy diós tészta
Desszert: Őszibarack befőtt
Vegetáriánus ajánlat: Mákosguba

Reggeli: Tojáskrémes reggeli pirítóssal, gyümölcslével
Előétel: Boros vaderőleves töltött tésztával
Főétel: Alföldi batyu gombás rizzsel, zöldsalátával
Desszert: Sacher-torta
Vacsora: Lazac görögös jellegű salátával
Vegetáriánus ajánlat: Borban érlelt zellerszeletek bundában

Reggeli: Aszpikos sonkatekercs franciasalátával
Előétel: Brokkolikrémleves reszelt sajttal bolondítva
Főétel: Vadas, ahogy Nani készíti zsemlegombóccal
Desszert: Mákos krémes
Vacsora: Fokhagymás sajtkrém pirítóssal
Vegetáriánus ajánlat: Vörösboros hamis vadasmártás zsemlegombóccal


HETI MENÜ – ÁPRILIS 02 - 08.
Előétel: Tarhonyaleves
Főétel: Ananászos-tejszínes pulyka rizzsel
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Céklasaláta camembert sajttal

Előétel: Mexikói sajtkrémleves
Főétel: Csirkés tortilla-tekercs (wrap)
Desszert: Mexikói csokis-fahéjas süti
Vegetáriánus ajánlat: Vega chilis bab

Előétel: Kakukkfüves zöldségleves
Főétel: Fasírt sajtmártással, párolt rizzsel
Desszert: Túrós-barackos-narancskrémes süti
Vegetáriánus ajánlat: Diós fasírt

Előétel: Karalábé-krémleves sonkával
Főétel: Zöldbabfőzelék sült virslivel
Desszert: Kivi
Vegetáriánus ajánlat: Vargányás gombócok sajtmártással vagy reszelt sajttal, tejföllel

Előétel: Tejfölös sóskaleves
Főétel: Spagetti konyhafőnök módra
Desszert: Csokoládés banán
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni

Reggeli: Húsvétváró
Előétel: Bárányleves
Főétel: Húsvéti töltött dagadó
Desszert: Húsvéti torta tojáslikőrrel és rebarbarával
Vacsora: Főtt sonka, főtt tojás, majonézes torma, sárgatúró és húsvéti foszlós kalács sonkához
Vegetáriánus ajánlat: Medvehagymás töltött tojás

Reggeli: Vajas kalács vagy kuglóf kakaóval
Előétel: Húsvéti sonkaleves
Főétel: Legenda a nyúlpaprikásról burgonyakrokettel tálalva
Desszert: Húsvéti sütik
Vacsora: Sonkás rántott palacsinta
Vegetáriánus ajánlat: Töltött sajttekercs

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.