HETI MENÜ – 2012 ÁPRILIS 23 - 29.
Előétel: Zellerkrémleves pirított mandulával
Főétel: Resztelt máj zöldségekkel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos tekert muffin
Előétel: Feltámasztó bolgár uborkaleves
Főétel: Bolgár édeskáposztás hús
Desszert: Bánica (bolgár rétes)
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsánpüré dióval - hidegen
Előétel: Céklaleves
Főétel: Húsos-rizses rakott karfiol, tejföllel bőven megöntözve
Desszert: Túrós batyu
Vegetáriánus ajánlat: Tepsis karfiol
Előétel: Zöldborsóleves tavasziasan
Főétel: Zöldbabfőzelék virslipörkölttel
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék
Előétel: Fokhagymaleves gazdagon
Főétel: Húsos palacsinta gombás szósszal
Desszert: Túrós pite
Vegetáriánus ajánlat: Babos palacsinta sajtmártással
Reggeli: Burgonyás-kolbászos omlett paradicsomlével
Előétel: Aszaltszilva-krémleves fahéjas zsemlekockákkal
Főétel: Borjúpaprikás vajas galuskával, káposztasaláta
Desszert: Tepertős pogácsa
Vacsora: Mézes-mandulás lepény egy pohár desszertborral
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges gyros
Reggeli: Cicegő (tócsni) citromos teával
Előétel: Csontleves (karaj, vagy tarja csontból) sok zöldséggel, cérnametélttel
Főétel: Bécsi szelet, petrezselymes újburgonya, tejfölös uborkasalátával
Desszert: Csokoládépudingos csiga
Vacsora: Kaviáros tojás fehér kenyérrel, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt nyárson
HETI MENÜ – 2012 ÁPRILIS 16 - 22.
Előétel: Egyszerű zöldségleves
Főétel: Velővel töltött rántott gomba párolt rizzsel, tartármártással
Desszert: Banán-alma turmix
Vegetáriánus ajánlat: Sajtban sült tojás zöldsalátával
Előétel: Tejszínes medvehagyma krémleves
Főétel: Villányi pincepörkölt
Desszert: Baranyai rétes
Vegetáriánus ajánlat: Mecseki medvehagymás tészta
Előétel: Karfiolleves
Főétel: Petrezselymes-újhagymás csirkemell burgonyapürével, paradicsomsaláta
Desszert: Körtekompót
Vegetáriánus ajánlat: Indiai fokhagymás tofu zöldséges rizzsel
Előétel: Almaleves
Főétel: Parajfőzelék bundáskenyérrel
Desszert: Medvehagymás pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos túrógombóc tejfölösen
Előétel: Hegyaljai tarkabableves
Főétel: Sonkás tészta sütve
Desszert: Kivi
Vegetáriánus ajánlat: Grenadírmars (krumplistészta)
Reggeli: Lágytojás vajaskenyérrel, gyümölcslével
Előétel: Almás csirkeleves
Főétel: Kacsamell naranccsal, almával, gyömbérrel és mézzel, gombás-kukoricás párolt rizzsel tálalva
Desszert: Rákóczi túrós
Vacsora: Kétsajtos korongok pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Palacsintás tavaszi tojásos tekercs
Reggeli: Főtt kolbász mustárral, citromos teával
Előétel: Zöldborsóleves
Főétel: Borzas karajszelet friss salátával
Desszert: Bécsi almás rétes
Vacsora: Gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel
Vegetáriánus ajánlat: Töltött rántott gomba petrezselymes párolt rizzsel, csalamádé
HETI MENÜ – 2012 ÁPRILIS 09 - 15.
Reggeli: Saláta húsvét után, péksüteményen, pirítóson tálalnám
Locsolóknak: Locsoló váró, hímes tojás, kevés alkoholtartalmú ital
Előétel: Hidegtál gazdagon húsvét hétfőre
Főétel: Húsvéti sonkabomba
Desszert: Narancsos húsvéti répatorta
Vacsora: Zsemlében sült sonka laza fehérboros fröccsel
Vegetáriánus ajánlat: Orosz húsvéti kalács
Előétel: Gazdag zöldségleves
Főétel: Rakott kel pulykahússal
Desszert: Étvágyjavító saláta
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposztafőzelék kakukkfüves csicsókalepénnyel
Előétel: Kaporleves
Főétel: Zöldborsós aprópecsenye párolt rizzsel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás brokkolisaláta
Előétel: Vegyes zöldségkrémleves
Főétel: Csirkés rizottó
Desszert: Csokipuding
Vegetáriánus ajánlat: Céklás rizottó
Előétel: Bakonyi betyárleves
Főétel: Mákos vagy diós tészta
Desszert: Őszibarack befőtt
Vegetáriánus ajánlat: Mákosguba
Reggeli: Tojáskrémes reggeli pirítóssal, gyümölcslével
Előétel: Boros vaderőleves töltött tésztával
Főétel: Alföldi batyu gombás rizzsel, zöldsalátával
Desszert: Sacher-torta
Vacsora: Lazac görögös jellegű salátával
Vegetáriánus ajánlat: Borban érlelt zellerszeletek bundában
Reggeli: Aszpikos sonkatekercs franciasalátával
Előétel: Brokkolikrémleves reszelt sajttal bolondítva
Főétel: Vadas, ahogy Nani készíti zsemlegombóccal
Desszert: Mákos krémes
Vacsora: Fokhagymás sajtkrém pirítóssal
Vegetáriánus ajánlat: Vörösboros hamis vadasmártás zsemlegombóccal
HETI MENÜ – ÁPRILIS 02 - 08.
Előétel: Tarhonyaleves
Főétel: Ananászos-tejszínes pulyka rizzsel
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Céklasaláta camembert sajttal
Előétel: Mexikói sajtkrémleves
Főétel: Csirkés tortilla-tekercs (wrap)
Desszert: Mexikói csokis-fahéjas süti
Vegetáriánus ajánlat: Vega chilis bab
Előétel: Kakukkfüves zöldségleves
Főétel: Fasírt sajtmártással, párolt rizzsel
Desszert: Túrós-barackos-narancskrémes süti
Vegetáriánus ajánlat: Diós fasírt
Előétel: Karalábé-krémleves sonkával
Főétel: Zöldbabfőzelék sült virslivel
Desszert: Kivi
Vegetáriánus ajánlat: Vargányás gombócok sajtmártással vagy reszelt sajttal, tejföllel
Előétel: Tejfölös sóskaleves
Főétel: Spagetti konyhafőnök módra
Desszert: Csokoládés banán
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos makaróni
Reggeli: Húsvétváró
Előétel: Bárányleves
Főétel: Húsvéti töltött dagadó
Desszert: Húsvéti torta tojáslikőrrel és rebarbarával
Vacsora: Főtt sonka, főtt tojás, majonézes torma, sárgatúró és húsvéti foszlós kalács sonkához
Vegetáriánus ajánlat: Medvehagymás töltött tojás
Reggeli: Vajas kalács vagy kuglóf kakaóval
Előétel: Húsvéti sonkaleves
Főétel: Legenda a nyúlpaprikásról burgonyakrokettel tálalva
Desszert: Húsvéti sütik
Vacsora: Sonkás rántott palacsinta
Vegetáriánus ajánlat: Töltött sajttekercs
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.